59

Undgå sovemedicin

Fald i søvn uden sovemedicin

Brug afspænding til at falde i søvn

Sovepiller - nej tak

"Sov godt" er skabt til dig, der har svært ved at falde i søvn, lider af søvnløshed eller sover afbrudt. Til dig, der vil undgå at tage sovepiller. Blid tale og musik får dig til at falde stille og roligt i søvn. Søvnlaboratoriet har for mange år siden, da cd'en udkom, rost den i en avisartikel. Flere anmeldere har opgivet at anmelde den, da de var faldet i søvn inden, de fik hørt slutningen! Solgt i mere end 10.000 eksemplarer.
 
En af de mange bivirkninger ved sovemedicin er at det giver træthed næste dag - hangover
Afspænding virker bedre end sovemedicin fordi det får hjernen til at skifte bølgelængde.

Undgå sovemedicin - afspænding virker bedre

Sovepiller har bivirkninger - rigtig dårlige bivirkninger. Generelt er sovepiller vanedannende og kan blive starten på et medicinmisbrug, hvis man ikke passer på. Sovepiller virker kun den første korte periode, men derefter kan man ikke falde i søvn uden sovemedicinen. Når man har taget sovepiller et stykke tid, bliver man nød til at tage større dosis for at få virkning - man udvikler såkaldt tolerans. En af de andre bivirkninger er, at hvis man ikke tager medicinen i god tid (helst en time), inden man skal i seng, så optages sovemedicinen langsommere og virker derfor stadig næste morgen og gør dig sløv om dagen (hangover). Alt i alt undgå sovemedicin. Det er noget skidt, som kun må tages i meget kort tid (højst 14 dage) og kun som sidste udvej. Brug meget hellere afspænding, når du skal falde i søvn, det har ingen bivirkninger.
 
Afspænding og blid musik gør tankerne rolige og får hjernen til at skifte bølgelængde og har ingen bivirkninger og du vågner udhvilet næste dag
Mentaltræning kan bruges af alle mænd og kvinder unge som gamle.
 

Hvorfor virker afspænding og blid, søvndyssende musik?

"Sov godt" består af afspænding med stille, rolig og afdæmpet baggrundsmusik. Afspænding får dig til at falde til ro og dermed falde i søvn. Afspænding er et utroligt godt hjælpemiddel. Afspændingen får din hjerne til at skifte bølgelængde, så det bliver lettere at falde i søvn. Carsten Sommerskov's rolige og søvndyssende stemme fører dig stille og roligt ind i drømme. Kenneth Plon's blide, afdæmpede og rolige musik øger virkningen. Musikken hjælper dermed også hjernen til at skifte til nattens bølgelængde. Efterhånden som talen og musikken bliver langsommere og langsommere, bliver det mere og mere svært at undgå at falde i søvn - God nat og sov godt.
 
Du falder hurtigere i søvn
Du vågner mere udhvilet næste dag
Du slipper for bivirkninger fra sovemedicin
Virker bedre end sovepiller

per side
Nyhed: Log ind og afspil dine køb ligesom på en app.
 1. Indre ro og god søvn - Cover

  Indre ro og god søvn. Rabatpakke 3 CD'er/downloads

  554,00 kr

  Download:

  348,00 kr

  CD: 398,00 kr
  Wellness til dig. Vil du have ekstra velvære? Slut med stress, indre uro, søvnproblemer og andet ubehag. Forkæl dig selv med mere glæde i dagligdagen: Køb to af disse CD'er/downloads/apps med rabat og få den tredje med gratis.

 2. Sov Godt. Coveret

  Sov Godt Dobbelt CD/download

  Download:

  198,00 kr

  CD: 218,00 kr
  "Sov godt". Hvorfor tage sovemedicin, når "Sov Godt" virker bedre og uden bivirkninger?. Nu er det slut med søvnløshed. "Sov godt" er konstrueret til at løse søvnbesvær. Fald i søvn og sov hele natten uden sovemedicin, uden bivirkninger.
  NY endnu bedre udgave.

 3. Indre Ro og velvære coveret

  Indre Ro og Velvære Dobbelt CD/download

  Download:

  198,00 kr

  CD: 218,00 kr
  Mere afslappet og mindre stress. Stop angst, indre uro og løs dine søvnproblemer - skab psykisk balance - overskud, trivsel, afspænding og velvære til dig .....
  Ny kraftigt udvidet udgave

 4. Modig og tryg coveret

  Modig og tryg CD/download

  Download:

  89,00 kr

  CD: 99,00 kr
  Vil du have styrket mod og tryghed, så er dette den mentaltræning, der kan hjælpe dig.
  Førpris CD: 198,- NU: 99,-

per side