Succes Selvtillid Selvværd

Selvværd og Succes

- positiv tænkning , selvtillid og glæde

 

Skab succes på alle livets områder

Disse CD'er/downloads fokuserer på dit liv til at skabe succes. "Glæde Selvværd Selvtillid" giver dig selvværd og med et større selvværd følger automatisk en større selvtillid. Dit selvværd og din selvtillid er to af de psykiske faktorer der afgør om dit liv giver glæde, trivsel og succes på de områder du finder vigtigst. Når du har et højt selvværd har du lettere ved at acceptere egne og andres fejl, du hænger dig ikke i bagateller og det meste af den indre dialog bliver positivt ladet. Du kommer til at tænke positive tanker om dig selv. Tanker om dig selv som f.eks. "Det her klarede du rigtig godt", "Du er faktisk ret dygtig", "Du er nu temmelig klog", "Det kan godt være du har fejl, men heldigvis har du mange flere gode sider" osv. osv.
 
Glæde selvværd selvtillid
Succes
på toppen
 
"Succes"  skal læres fra nogen der har succes og det har Carsten Sommerskov: Han har et højt selvværd. Han har kærlighed til sine nærmeste og til andre som sådan.  Hans produkter sælges på dansk, færøsk, tysk, norsk, svensk, hollandsk, britisk engelsk og amerikansk engelsk. Han sponsorerer en landsby i Kenya og han har masser af fejl som han lever udmærket med. "Succes" gør dig målrettet og får dig til at fokusere såvel bevidst som ubevidst på at få mest muligt ud af livet, såvel arbejdsmæssigt som privat. Den får dig til at stille dig selv de rigtige spørgsmål.
 
Skab mere succes.

Tag springet.

Nogen gange er det nødvendigt at overskride en grænse for at skabe succes. Det kan være vigtigt at gøre noget nyt eller gøre noget man ikke tør. Til dette formål er "Modig og tryg" en fremragende CD/download, der hjælper dig til at turde. Når du gør noget du ellers ikke tør så skaber du samtidig både selvtillid og øget selvværd, som giver dig mod på at gøre andre ting. En utrolig positiv spiral.

Start dagen med et smil - så er det overstået.

Hvis du tit hører dig selv sige noget sådant, så er det på høje tid at ændre kurs. "Start dagen glad" følger gratis med, når du køber rabatpakken "Succes og Selvværd". Den får dig til hver morgen at skabe dagens gode humør. Du starter simpelt hen med at skabe glæde lige fra morgenstunden.
Start dagen glad er 12 minutter lang og det er meningen, at du skal høre den på vej til arbejdet, eller mens du spiser morgenmad eller gør dig i stand eller? Disse CD'er/downloads er til dig der ønsker at leve dine drømme.
 
pris 178

per side
Nyhed: Log ind og afspil dine køb ligesom på en app.
 1. "Succes og Selvværd - Rabatpakke" coveret

  Succes og Selvværd. Rabatpakke 3 CD'er/downloads

  705,00 kr

  Download:

  348,00 kr

  CD: 398,00 kr
  Styrk dit selvværd ved at bruge mentaltræning. Giv dig selv en gave, gør dit liv let at leve – fuld af positive tanker, succes og glæde.

 2. Succes coveret

  Succes CD/Download

  Download:

  178,00 kr

  CD: 198,00 kr
  Har du prøvet at ændre på nogle psykiske mekanismer uden succes? Så er her chancen. Læg dig i livets overhalingsbane og bliv der.

 3. Mirandas Visdom omslag

  Mirandas Visdom e-bog

  50,00 kr
  Miranda's Visdom er en Roman.
  Det er en fiktion om forfatterens møde med Miranda, og om hvordan hendes visdom ændrer hans liv. Miranda's kloge ord får ham til at tænke og handle mere positivt. Og mens du læser bogen sker det samme for dig.

 4. Tank op - Tænk Positivt omslag

  Tank op - Tænk Positivt e-bog

  298,00 kr
  "Tank op - tænk positivt" er sværvægteren indenfor positiv tænkning. Lettilgængelig og kortfattet. Den er kun udgivet som e-bog.
  (OBS! downloades som pdf fil) Der giver dig opskrifter på hvordan, du kan ændre din tankegang, så du når de mål, du har sat dig i tilværelsen...

per side