Stress symptomer

Afspænding mod stress og stress symptomer!

- slip angst, bekymringer, stress og sov godt og trygt hele natten.

 
 

Farvel til stress symptomer

Carsten Sommerskov, der har skabt disse Cd'er, har mere end 35 års professionel erfaring med at bekæmpe stress, angst og bekymringer med afspænding og visualisering. Stop indre uro - få indre ro nu.

Hvad er stress symptomer.

Der findes flere former for stress og dermed selvfølgelig også mange forskellige symptomer på stress.
 
Kortvarig stress er kun et problem hvis du har en tilbøjelighed til at blive stresset
 

Eksamens nervøsitet, angst og stress.

Det største problem ved eksamens angst er, at man i tankerne ryger lige i sort og nærmest er dumpet allerede, selv om man rent faktisk kan sit stof. Angsten kan også bevirke, at man bliver stresset om dagen og har svært ved at falde i søvn og så bliver det virkelig om sig gribende. Hvis man dertil lægger stress om dagen, så har man en virkelig farlig cocktail.

Akut stress

Der er den form for stress du mærker, når du har akut travlt f.eks. når du skal nå et fly, eller et tog eller en butik, der er ved at lukke eller din computer ikke virker lige, når du har mest brug for den. Den form for stress giver kortvarige symptomer som irritation, mistet overblik og forvirring. Disse symptomer skyldes at din krop pumper store mængder af adrenalin ud i blodbanen og derved sætter dit blodtryk i vejret. Denne form for stress går hurtigt over og er ikke behandlingskrævende, med mindre det er en daglig tilbagevendende begivenhed, der udløser denne form for stress. Mange børnefamilier oplever den dog hver morgen, når alle skal ud ad døren. Afspænding er et glimrende middel til at forebygge denne slags stress, hvis den er tilbagevendende. Giver den slags stress dig søvnproblemer er Cd'en Sov godt en rigtig god løsning.
 
 

Stress i længere tid er farligt. Symptomer på stress kan udvikle sig til blodpropper, indre blødninger og alt for tidlig død

Stress belastninger

En helt anden form for stress udløses af for store opgaver i for lang tid, hvor man ikke får sagt fra eller bremset op i tide. Denne form for stress giver symptomer, der direkte kan være farlige. Det er symptomer som forhøjet blodtryk og blodpropper eller indre blødninger f.eks. hjerneblødning. Det er vigtigt at lære sig selv at geare ned inden den form for symptomer i sig selv stopper stressmængden. Indre uro, vrede, irritation, depression, søvnløshed, misbrug, ubehag generelt og specifikt er symptomer på stress. Her er afspænding en dokumenteret god metode til at skabe indre ro og afspænding. Kan efter brug i selv kortere tid måles til at have gunstig indflydelse på blodtrykket.
 

Posttraumatisk stress

Posttraumatisk stress giver nogle andre symptomer. Er en stressform der udløses af en bestemt veldefineret begivenhed af meget alvorlig karakter. Symptomer som angst, vrede, mismod, depression, misbrug, hedeture, søvnløshed m.m. Der findes ingen behandling, men afspænding kan dæmpe nogle af symptomerne læs evt. mere på www.netpsykolog.dk
Årsager til stress og stress symptomer kan være mange: For meget arbejde, for mange bekymringer, fysiske skavanker, lavt selvværd, ringe selvtillid, dårlig økonomi og meget, meget mere.
 
Stress symptomer kan bekæmpes
Mentaltræning er effektivt mod stres symptomer
 
Undgå stress og stress symptomer:
Nul stress mod symptomer på stress,
Nul stress ved årsager til stress.
Afspænding hjælper dig til at undgå stress symptomer:
Indre uro, Vrede, Irritation, Depression
Søvnløshed, Misbrug, Søvnproblemer,
Ubehag generelt og specifikt
Bekymringer, Fysiske skavanker
Manglende motion, Mindre selvværd
Mindre selvtillid, Dårlig økonomi
m.m.
Undgå stress og stresssymptomer
Stop Irritation.
 
Her er en e-mail fra en kunde
 
Tak for dit fantastiske produkt Carsten.
Det har virkelig hjulpet mig igennem en mørk og grum tid, og selv min kæreste er begyndt at lytte til det, når han bliver stresset.
Jeg kan kun varmt anbefale produkterne, da jeg har prøvet flere af dem.

Undgå stress og stress symptomer
 
Stine Bilsson

per side
Nyhed: Log ind og afspil dine køb ligesom på en app.
 1. Indre ro og god søvn coveret

  Indre ro og god søvn. Rabatpakke 3 CD'er/downloads

  534,00 kr

  Download:

  328,00 kr

  CD: 368,00 kr
  Wellness til dig. Vil du have ekstra velvære? Slut med stress, indre uro, søvnproblemer og andet ubehag. Forkæl dig selv med mere glæde i dagligdagen: Køb to af disse cd'er med rabat og få den tredje med gratis.

 2. Nul Stress coveret

  Nul Stress CD/download

  Download:

  178,00 kr

  CD: 198,00 kr
  Er det rigtigt at stress giver indre uro, irritabilitet, depression, konflikter, utilfredshed, en dårlig søvn? Hvis svaret er ja, så har du her en rigtig god løsning.

 3. Indre Ro coveret

  Indre Ro CD/download

  Download:

  178,00 kr

  CD: 198,00 kr
  Mere afslappet og mindre stress. Stop indre uro og løs dine søvnproblemer - skab psykisk balance - overskud, trivsel afspænding og velvære til dig .....

 4. Sov Godt. coveret

  Sov Godt CD/download

  Download:

  178,00 kr

  CD: 198,00 kr
  "Sov godt". Hvorfor tage sovemedicin, når "Sov Godt" virker bedre og uden bivirkninger?. Nu er det slut med søvnløshed. "Sov godt" er konstrueret til at løse søvnbesvær. Fald i søvn og sov hele natten uden sovemedicin, uden bivirkninger.

 5. Modig og tryg coveret

  Modig og tryg CD/download

  Download:

  178,00 kr

  CD: 198,00 kr
  Vil du have styrket mod og tryghed, så er dette den mentaltræning, der kan hjælpe dig.

per side