58

Positiv tænkning skaber trivsel

Positiv tænkning
Tænk positivt, og skab glæde og trivsel


Carsten Sommerskov har skabt nogle fremragende CD'er/downloads om hvordan, du kan lære at tænke positivt, skabe livsglæde og energi og få et parforhold med overskud af kærlighed og glæde. Det er mentaltræning af positiv tænkning, der giver trivsel, positivitet, glæde og energi. Du lærer at se muligheder frem for begrænsninger.
 

Hvad er positiv tænkning?

Positivitet er ikke det samme som naivitet. Positivitet er ikke at sige, at det går nok eller at være lalleglad. Positiv tænkning er at forvente det bedste, men tage højde for det værste. Positiv tænkning er at tage fat om styrepinden til livet og handle på de muligheder, som livet byder. Og det er at bearbejde de sår, som livet uvilkårligt også giver. Positivitet er heller ikke at fornægte, at negativitet på rette sted og tid kan være positivt. Positivitet er at have et optimistisk livssyn.


Men positiv tænkning og handling er ikke naturligt!

Dyreracen mennesket opstod, så vidt vi ved, på savannen i Afrika for ca. 1 million år siden. Vi er lige som alle andre dyreracer skabt til at overleve. Og overlevelse kræver et konstant fokus på det negative: Hvad er der galt lige her og nu? Det spørgsmål har fået os til at overleve som race. Hvis vi ikke igennem hele denne lange periode havde lært at fokusere på løvebrølet, der pludselig var for tæt på, eller undladt at spise nogle svampe, som der allerede var nogen, der var døde af, i håbet om, at det går da nok bedre for mig, ja så havde vi ikke overlevet.
 
For længe siden var det vigtigt at overleve og derved tænke negativt.
Vi behøver ikke længere være negative - positiv tænkning giver et bedre liv.

Positiv tænkning kan læres.

Find fem fejl

Men vi lever ikke på savannen mere! Vi har dog stadig indimellem brug for overlevelse (vær f.eks. negativ, når du skal lære dine børn at færdes i trafikken). Civilisationen har gjort, at vi ikke i samme grad behøver at fokusere på overlevelse. Men civilisationen er kun nogle få tusinde år gammel. Så når vi ikke har brug for overlevelse - og det er en stor del af vores dagligdag - er vi stadig tilbøjelige til alt for meget negativitet. En million års træning er ikke så let at ryste af sig. Så når kollegaen, chefen, familiemedlemmet eller dig selv får tilnavnet "Find fem fejl" - Ja, så skaber det altså ikke trivsel og glæde.
 

Jeg er forkert, og det er de andre også!

Med civilisationen blev der psykisk overskud til at vende blikket indad mod os selv. Problemet var bare at "Find fem fejl" fortsatte inden i os selv: "Hvorfor talte du sådan til din fætter - du tænker dig da heller aldrig om" eller "Hvor mange gange har du ikke besluttet dig for at motionere? Og hvad bliver det til?" eller "Hvorfor f... tænker du dig da heller ikke om, se nu hvad det skete".
Om de andre: "Se på ham der! Hvor langsom kan man være?" eller "Min kusine - hun ejer altså ikke skam i livet" eller "Sådan kan man da ikke komme klædt til en fest - det er sgu for dårligt" eller " Hør lige, hvor meget han bander - det er altså bare ikke i orden" eller .... eller ... eller ...
Skaber det glæde, energi, samarbejde, kærlighed? …. Som oftest nej, men det ligger i generne – trænet gennem tusinder af år.
 
Negative tanker giver et negativt liv.
Mentaltræning mod negativitet giver glæde og overskud.
Positiv tænkning skaber glæde.
 
Vi lever i et totalt nyt "landskab" set rent biologisk – det tager generationer at tilpasse sig. Fordelene ved positiv tænkning og handling på rette sted og tidspunkt er indlysende. Hvis du vil gå i front, skal du "blot" udvikle disciplin og bevidst træne og træne og træne – stik mod årtusinders visdom om overlevelses.
 
Disse CD'er/downloads med mentaltræning hjælper dig på vej.

per side
Nyhed: Log ind og afspil dine køb ligesom på en app.
 1. Positivitet. Rabatpakke 3 CD'er/downloads. coveret

  Positivitet. Rabatpakke 3 CD'er/downloads

  584,00 kr

  Download:

  348,00 kr

  CD: 398,00 kr
  Vil du have mere positiv tænkning, mere trivsel, glæde og kærlighed? Disse CD'er/downloads sætter fokus på positivitet og lærer dig at se muligheder i stedet for begrænsninger. Måske er positive mennesker mere tilfredse og lever længere og bedre?

 2. Livsglæde og Energi CD/download cover

  Livsglæde og Energi CD/download

  Download:

  178,00 kr

  CD: 198,00 kr
  Få mere livsglæde. Få mere energi, få fokus på muligheder frem for begrænsninger. Både som dag og godnatuggave i et produkt. Skab glæde om dagen og fald glad i søvn.
  Ny udvidet udgave.

 3. Positivtitet der virker coveret

  Positivtitet der virker. Dobbelt CD/download

  Download:

  228,00 kr

  CD: 248,00 kr
  "Positivitet der virker". Bearbejder negative tanker. Skaber positiv tænkning og positivt fokus. Vil du være gladere? Vil du være mere positiv?

 4. Tank op

  Tank op - Tænk Positivt e-bog

  50,00 kr
  "Tank op - tænk positivt" er sværvægteren inden for positiv tænkning. Lettilgængelig og kortfattet. Den er udgivet som e-bog, dvs. den skal downloades fra linket i ordrebekræftelsen (OBS! downloades som pdf fil). Bogen giver dig opskrifter på hvordan, du kan ændre din tankegang, så du når de mål, du har sat dig i tilværelsen...

 5. Mirandas Visdom omslag

  Mirandas Visdom e-bog

  50,00 kr
  Miranda's Visdom er en roman.
  Det er en fiktion om forfatterens møde med Miranda, og om hvordan hendes visdom ændrer hans liv. Miranda's kloge ord får ham til at tænke og handle mere positivt. Og mens du læser bogen, sker det samme for dig.

per side