56

Mentaltræning til Voksne

Mentaltræning, Visualisering, Fantasirejser

CD'er og downloads til mange formål

Meditations Cd, visualiserings Cd, Fantasirejser.

Mentaltræning og visualisering CD'er/downloads/apps

Mentaltræning, visualisering, fantasirejser, guidede fantasier - kært barn har mange navne, og det er muligt at forklare formål og virkning på mange måder. Her er en god måde at anskue fænomenet på.
 

Mentaltræning formål

Mentaltræning betyder, som ordet siger, at træne mentalt, det vil sige, at du forbereder dig på at nå et bestemt mål, som du har sat dig, eller løse et problem, du har. Så enkelt kan det siges.
 
En visualiserings Cd guider dig til at visualisere dine mål

Visualisering

Visualisering er typisk den sidste del af en mentaltrænings CD. Visualisering indledes som oftest med en afspænding. Visualisering hjælper dig ligeledes til at opnå dine mål eller løse et problem. Visualisering betyder at kunne se, føle, høre og fornemme målet for sig. Målet kan være af mange forskellige arter, alt fra at holde op med at ryge, få større selvtillid, være i stand til let og behageligt at falde i søvn, at opnå indre ro og overblik, at løse konflikter i forhold til andre mennesker, etc. etc.
 
Meditations Cd, visualiserings Cd, Fantasirejser.

Fantasirejser

Udtrykket fantasirejser har lidt samme klang som visualisering - du rejser i fantasien. Fantasirejser har stort set samme formål som visualisering, men kan dog også foretages uden mål og blot for selve nydelsens skyld.

Meditations Cd, visualiserings Cd, Fantasirejser - kært barn har mange navne.

Meditations Cd, visualiserings Cd, Fantasirejser.

Historie

Mentaltræning mødes historisk oftest under betegnelsen visualisering og kan i forskellige former spores flere tusinde år tilbage. l nyere tid har det specielt været brugt indenfor psykologien, til sports-præstationer, i forbindelse med hurtige indlæringsmetoder, og der har i over tyve år været forsket i anvendelse af mentaltræning i den medicinske verden, bl.a. til påvirkning af hjerte/kar sygdomme, kræft og allergi. Her på denne webshop kan du helt gratis downloade en visualisering af immunforsvaret og en bog om kræft.
Carsten Sommerskov har været en af de første til at udbrede kendskabet til mentaltræning og visualisering i Danmark. Se herunder det store udvalg af CD'er til børn og voksne.

Meditation har et åndeligt formål mens visualisering og fantasirejser har nogle helt jordiske formål. Carsten Sommerskov har skabt Cd'er til visualisering og ikke meditations CD'er

Meditation og meditations CD'er/downloads er noget andet

Meditation og dermed meditations CD'er og downloads har et helt andet formål end de øvrige betegnelser, men der er ofte stor begrebsforvirring. Meditation har et åndeligt formål: At blive ét med det guddommelige, hvad enten det drejer sig om at nå nirvana eller i kristen meditation at komme i kontakt med gud. Meditation er altså væsentligt forskellig fra de øvrige former, der alle har et helt jordisk formål.
Alle CD'er og downloads, der forhandles på denne webside, er frataget ethvert religiøst indhold og er altså IKKE meditations CD'er. Alligevel oplever man med jævne mellemrum at se disse mentaltrænings CD'er benævnt som meditations CD'er.

per side
Nyhed: Log ind og afspil dine køb ligesom på en app.
 1. "Succes og Selvværd - Rabatpakke" coveret

  Succes og Selvværd. Rabatpakke 3 CD'er/downloads

  705,00 kr

  Download:

  348,00 kr

  CD: 398,00 kr
  Styrk dit selvværd ved at bruge mentaltræning. Giv dig selv en gave, gør dit liv let at leve – fuld af positive tanker, succes og glæde.

 2. Behold dem du elsker coveret

  Behold dem du elsker. Dobbelt CD/downloads plus bog

  328,00 kr

  Download:

  268,00 kr

  CD: 308,00 kr
  Farvel til angsten for at miste. "Behold dem du elsker" hjælper dig af med angst, jalousi, overbeskyttelse og eventuel tristhed og ensomhed.

 3. Jeg er god nok - cover

  Jeg er god nok. Tredobbelt CD/downloads plus bog

  576,00 kr

  Download:

  288,00 kr

  CD: 338,00 kr
  Styrk selvværdet! Det styrker livsglæden og giver indre ro, overskud, sikkerhed, energi og gennemslagskraft. Det minimerer bekymringer, usikkerhed, nervøsitet, tristhed og nogle former for angst. Få her en række gennemprøvede metoder.

 4. Livsglæde og Energi CD/download cover

  Livsglæde og Energi CD/download

  Download:

  178,00 kr

  CD: 198,00 kr
  Få mere livsglæde. Få mere energi, få fokus på muligheder frem for begrænsninger. Både som dag og godnatuggave i et produkt. Skab glæde om dagen og fald glad i søvn.
  Ny udvidet udgave.

 5. Indre Ro og velvære coveret

  Indre Ro og Velvære Dobbelt CD/download

  Download:

  198,00 kr

  CD: 218,00 kr
  Mere afslappet og mindre stress. Stop angst, indre uro og løs dine søvnproblemer - skab psykisk balance - overskud, trivsel, afspænding og velvære til dig .....
  Ny kraftigt udvidet udgave

 6. Sov Godt. Coveret

  Sov Godt Dobbelt CD/download

  Download:

  198,00 kr

  CD: 218,00 kr
  "Sov godt". Hvorfor tage sovemedicin, når "Sov Godt" virker bedre og uden bivirkninger?. Nu er det slut med søvnløshed. "Sov godt" er konstrueret til at løse søvnbesvær. Fald i søvn og sov hele natten uden sovemedicin, uden bivirkninger.
  NY endnu bedre udgave.

 7. Indre ro og god søvn - Cover

  Indre ro og god søvn. Rabatpakke 3 CD'er/downloads

  554,00 kr

  Download:

  348,00 kr

  CD: 398,00 kr
  Wellness til dig. Vil du have ekstra velvære? Slut med stress, indre uro, søvnproblemer og andet ubehag. Forkæl dig selv med mere glæde i dagligdagen: Køb to af disse CD'er/downloads/apps med rabat og få den tredje med gratis.

 8. Positivitet. Rabatpakke 3 CD'er/downloads. coveret

  Positivitet. Rabatpakke 3 CD'er/downloads

  584,00 kr

  Download:

  348,00 kr

  CD: 398,00 kr
  Vil du have mere positiv tænkning, mere trivsel, glæde og kærlighed? Disse CD'er/downloads sætter fokus på positivitet og lærer dig at se muligheder i stedet for begrænsninger. Måske er positive mennesker mere tilfredse og lever længere og bedre?

 9. Modig og tryg coveret

  Modig og tryg CD/download

  Download:

  89,00 kr

  CD: 99,00 kr
  Vil du have styrket mod og tryghed, så er dette den mentaltræning, der kan hjælpe dig.
  Førpris CD: 198,- NU: 99,-

 10. Succes coveret

  Succes CD/Download

  Download:

  178,00 kr

  CD: 198,00 kr
  Har du prøvet at ændre på nogle psykiske mekanismer uden succes? Så er her chancen. Læg dig i livets overhalingsbane og bliv der.

 11. Positivtitet der virker coveret

  Positivtitet der virker. Dobbelt CD/download

  Download:

  228,00 kr

  CD: 248,00 kr
  "Positivitet der virker". Bearbejder negative tanker. Skaber positiv tænkning og positivt fokus. Vil du være gladere? Vil du være mere positiv?

 12. Smertelindring CD/download/apps cover

  Smertelindring (fås kun som download)

  50,00 kr
  Udgået som CD - fås kun som download. Smertelindring med smertevisualisering. Visualisering af smerter giver smertelindring uden bivirkninger.

 13. God - Bedre - Bedst CD/download

  God - Bedre - Bedst CD/download

  50,00 kr
  Denne cd indeholder mentaltræning, der kan bruges til alle former for sport. Gør gode resultater bedre.

 14. Rygestop nu rabatpakke covere

  Rygestop nu rabatpakke

  50,00 kr

  Udgået - fås kun som downloads

 15. Mirandas Visdom omslag

  Mirandas Visdom e-bog

  50,00 kr
  Miranda's Visdom er en roman.
  Det er en fiktion om forfatterens møde med Miranda, og om hvordan hendes visdom ændrer hans liv. Miranda's kloge ord får ham til at tænke og handle mere positivt. Og mens du læser bogen, sker det samme for dig.

per side