139

Foredrag

To spændende foredrag for dig:


Foredrag: <

Glade Børn og Voksne

Foredraget, der giver konkrete værktøjer: Sådan sikrer du dig et godt liv og dit barn en god opvækst. Samtidig får du teknikker til at få det overskud og den energi, det kræver.
Foredrag: Tank op - tænk positivt

Positivitet der virker

Et foredrag, der vender op og ned på dit liv. Farvel til negativitet, stress, træthed, dårlige vaner... Goddag til: overskud, glæde og energi. Styrk dit selvværd og selvtillid...

Foredrag med Carsten Sommerskov

 

Fælles for foredragene

Masser af humor - Fart over feltet - Konkrete metoder lige til at anvende

Udbytte

Mere energi - Øget livsglæde - Større selvtillid - Mere positivitet - Personlig vækst


 Der er meget at være negativ over:
Partneren - eller mangel på samme; Politikerne; Svigermor; Chefen....
Her er et bedre forslag: Se lyst på tilværelsen. Men hvordan?
 Kom til et super foredrag, få opskriften og

Lev dine drømme!

Foredrag i hele Danmark

Carsten Sommerskov er netop vendt tilbage til Danmark efter at have boet i Californien i 3 år. Så nu kommer han på turné rundt i hele Danmark. Han giver dig en oplevelse for livet. Det er humoristisk, spændende, og du får virkelig noget med hjem. Læs mere om den entusiastiske foredragsholder her. Se alle byerne i menuen.
 
Hidtil har Carsten Sommerskov's foredrag "Tank op - Tænk positivt" kun omhandlet privatlivet, men nu er disse foredrag udvidet med ½ time ekstra, så de også omhandler positiv tænkning på arbejdet. Foredraget "Glade børn og voksne" er ligeledes udvidet med ½ time, så det nu dækker både dig og dit barn og også indeholder metoder til voksne.
Vær opmærksom på, at der nogle steder hurtigt bliver udsolgt til disse foredrag, så vær i god tid og bestil billetter, mens der endnu er ledige pladser.