Nyhed og Introduktionstilbud

 

Styrk positivitet, selvværd, selvtillid, glæde, trivsel ...
8 - 12 år og 3 - 7 år 

Du er sej

Du er sejl CD/download/app cover
 
To gange fire historier der virker. ”Historier der virker” er en betegnelse for ”historier”, der er mere end blot historier. Disse historier opbygger børns selvværd og selvtillid på samme måde som børn i øvrigt indlærer andre færdigheder. Altså: Gentagelse, gentagelse, gentagelse. Sig farvel til sengetidsproblemer, generthed, og andet bøvl. "Du er sej" skaber robusthed, styrke, mod, accept af egne og andres fejl, handlekraft og selvfølgelig ekstra selvværd og selvtillid og tilmed lærer dit barn at tackle vrede og uretfærdighed.

På basis af mere end 35 års erfaring med at styrke børns selvværd og selvtillid har Carsten Sommerskov skabt disse historier. Dit barn skal i hver historie forbi tre forhindringer, som skal løses på en ny måde hver gang dit barn lytter til historierne. Derfor vil selv de større børn elske at høre disse historier igen og igen.
 
Bestil her

Bogen indeholder de samme historier, så du selv kan læse dem op for dit barn (De egner sig ikke til at dit barn selv læser dem). De fire historier findes i to forskellige versioner. Den ene version er beregnet til at blive hørt i løbet af dagen.
I den anden version er historierne blevet til fire spændende godnathistorier.
I lighed med den tidligere udgivelse: "Du er fantastisk" foregår historierne sig i et Harry Potter lignende troldoms univers på planeten Saturn, hvor den gode troldmand Vishnus datter har sendt bud efter dit barn for at få løst forskellige problemer.
 
Alle historier findes i to næsten identiske udgaver: En udgave der skal bruges om dagen og en godnat udgave, hvor barnet i slutningen af historien tales i søvn.
 

Bestil her

3 - 7 år

Er du og dit barn til nuslinger?

"Du er elsket" får dit barn til at falde i søvn. Men disse "historier der virker" kan mere end det. De får ikke alene dit barn til at falde i søvn. De får dit barn til at falde i søvn med et smil. De styrker samtidigt dit barns selvværd og selvtillid. De stopper bøvl i ulvetimen og de gør dig til en stolt mor/far. Samtidig modvirker "Du er elsket" trods, brokkeri og skaber accept af egne og andres fejl. "Du er elsket" lærer som endnu et plus dit barn at tackle vrede.
 
Du er elsket CD/download/app
 
Bestil her
Nuslingerne er nogle små grønne væsner med vinger på ryggen. De er på størrelse med en kattekilling og over deres hoveder svæver et hjerte som de sender hen til dem de godt kan lide. Gæt selv på at der er rigtig mange der sender deres hjerte hen til dit barn. Lad dit barn møde sin nye ven: Nuslingen Haløjdikun Dadudadej som er fætter til Haløjdikum Tralulalej som dit barn måske kender fra "Du er den bedste". Sammen med ham tager dit barn på nye eventyr i nuslinge træet. Historierne om nuslingerne er de mest populære historier Carsten Sommerskov hidtil har lavet til denne aldersgruppe. Nu kommer dit barn med på hele fire nye rejser til nuslingetræet, hvor nuslingerne bor.
 

Erfaring der virker

Med 35 års erfaring i at styrke børns selvværd og selvtillid har Carsten Sommerskov skabt en serie af historier, der skaber glæde og trivsel. Det er ikke et tilfælde at hans "historier der virker" er oversat til 8 sprog. Lad dit barn nyde godt af al denne erfaring og viden. Lad dit barn få de bedste betingelser for en god barndom med højt selvværd og stor selvtillid.
 
For første gang møder du vores nye layout: Indbundne bøger i hardcover. Der er en udgivelse med en illustartion for hver af de fire historier.
 
Downloads fås med det samme. Trykt bog og CD'er sendes dagligt kl. 12.

per side
Nyhed: Log ind og afspil dine køb ligesom på en app.
 1. Du kan - Du tør - Du vil. 4 CD'er/downloads + en bog (8-12 år)

  Du kan - Du tør - Du vil. 4 CD'er/downloads + en bog (8-12 år)

  648,00 kr

  Download:

  348,00 kr

  CD: 398,00 kr
  Styrk selvværd, selvtillid og mod. Forebyg samtidigt angst. Lær at acceptere egne og andres fejl. Skab glæde, positivitet og handlekraft. Dette er det bedste produkt til denne aldersgruppe. OBS Nyt cover med samme indhold. Se det gamle her, så du ikke køber noget, du har.

 2. Behold dem du elsker coveret

  Behold dem du elsker. Dobbelt CD/downloads plus bog

  Download:

  228,00 kr

  CD: 248,00 kr
  Farvel til angsten for at miste. "Behold dem du elsker" hjælper dig af med angst, jalousi, overbeskyttelse og eventuel tristhed og ensomhed.
  NYHED! - Introduktions tilbud.

 3. Jeg er god nok - cover

  Jeg er god nok. Tredobbelt CD/downloads plus bog

  648,00 kr

  Download:

  248,00 kr

  CD: 298,00 kr
  Styrk selvværdet! Det styrker livsglæden og giver indre ro, overskud, sikkerhed, energi og gennemslagskraft. Det minimerer bekymringer, usikkerhed, nervøsitet, tristhed og nogle former for angst. Et højt selvværd skaber et godt liv. Ingen har 100% selvværd - alle kan bruge mere. Få her en række gennemprøvede metoder.
   
  NYHED! - Introduktions tilbud.

 4. Du er elsket. 4 CD'er/download plus bog (3 - 7 år)

  Du er elsket. 4 CD'er/download plus bog (3 - 7 år)

  688,00 kr

  Download:

  348,00 kr

  CD: 418,00 kr
  NYHED! - Introduktions tilbud
  Selvværd, selvtillid og sovehjælp. Ekstra virkninger: modvirk stædighed, modvirk negativitet, lær at styre vrede og få dit barn til at acceptere andres og egne fejl. I nuslingetræet er dit barn hovedpersonen i disse helt nye historier ...

 5. Du er sej. Cover Web

  Du er sej. 4 CD'er/downloads + en bog (8-12 år)

  688,00 kr

  Download:

  348,00 kr

  CD: 418,00 kr
  NYHED! - Introduktionsrabat.
  Styrk selvværd, selvtillid og koncentration. Lær at tackle uretfærdighed og vrede. Sig farvel til angsten for at miste, og lær at påskønne andre. Hyg dig med at se dit barn falde glad i søvn og sove dybt og trygt hele natten.

 6. Du er vidunderlig cover

  Du er vidunderlig. 4 CD'er/download plus bog (3 - 7 år)

  648,00 kr

  Download:

  348,00 kr

  CD: 398,00 kr
  Selvværd, selvtillid og sovehjælp. Ekstra virkninger: modvirker angst, trods og får dit barn til at acceptere andres og egne fejl. I nuslingetræet er dit barn hovedpersonen i disse helt nye historier ...

per side