1449

Nyhed og Introduktionstilbud

 

Styrk positivitet, selvværd, selvtillid, glæde, trivsel ...
8 - 12 år og 3 - 7 år 

Du er sej

Du er sejl CD/download/app cover
 
To gange fire historier, der virker. ”Historier, der virker” er en betegnelse for ”historier”, der er mere end blot historier. Disse historier opbygger børns selvværd og selvtillid på samme måde, som børn i øvrigt indlærer andre færdigheder. Altså: gentagelse, gentagelse, gentagelse. Sig farvel til sengetidsproblemer, generthed, og andet bøvl. "Du er sej" skaber robusthed, styrke, mod, accept af egne og andres fejl, handlekraft og selvfølgelig ekstra selvværd og selvtillid, og tilmed lærer dit barn at tackle vrede og uretfærdighed.

På basis af mere end 35 års erfaring med at styrke børns selvværd og selvtillid har Carsten Sommerskov skabt disse historier. Dit barn skal i hver historie forbi tre forhindringer, som skal løses på en ny måde hver gang, dit barn lytter til historierne. Derfor vil selv de større børn elske at høre disse historier igen og igen.
 
Bestil her

Bogen indeholder de samme historier, så du selv kan læse dem op for dit barn (de egner sig ikke til, at dit barn selv læser dem). De fire historier findes i to forskellige versioner. Den ene version er beregnet til at blive hørt i løbet af dagen.
I den anden version er historierne blevet til fire spændende godnathistorier.
I lighed med den tidligere udgivelse "Du er fantastisk" foregår historierne i et Harry Potter lignende troldomsunivers på planeten Saturn, hvor den gode troldmand Whesnus datter har sendt bud efter dit barn for at få løst forskellige problemer.
 
Alle historier findes i to næsten identiske udgaver: en udgave, der skal bruges om dagen, og en godnat-udgave, hvor barnet i slutningen af historien tales i søvn.
 
Bestil her
 

3 - 7 år

Er du og dit barn til nuslinger?

"Du er elsket" får dit barn til at falde i søvn. Men disse "historier, der virker" kan mere end det. De får ikke alene dit barn til at falde i søvn. De får dit barn til at falde i søvn med et smil. De styrker samtidigt dit barns selvværd og selvtillid. De stopper bøvl i ulvetimen, og de gør dig til en stolt mor/far. Samtidig modvirker "Du er elsket" trods og brokkeri og skaber accept af egne og andres fejl. "Du er elsket" lærer som endnu et plus dit barn at tackle vrede.
 
Du er elsket CD/download/app
 
Bestil her
 
Nuslingerne er nogle små, grønne væsner med vinger på ryggen. De er på størrelse med en kattekilling, og over deres hoveder svæver et hjerte, som de sender hen til dem, de godt kan lide. Gæt selv på, at der er rigtig mange, der sender deres hjerte hen til dit barn. Lad dit barn møde sin nye ven nuslingen Haløjdikun Dadudadej, som er fætter til Haløjdikum Tralulalej, som dit barn måske kender fra "Du er den bedste". Sammen med ham tager dit barn på nye eventyr i nuslingetræet. Historierne om nuslingerne er de mest populære historier, Carsten Sommerskov hidtil har lavet til denne aldersgruppe. Nu kommer dit barn med på hele fire nye rejser til nuslingetræet, hvor nuslingerne bor.
 

Erfaring, der virker

Med 35 års erfaring i at styrke børns selvværd og selvtillid har Carsten Sommerskov skabt en serie af historier, der skaber glæde og trivsel. Det er ikke et tilfælde, at hans "historier, der virker" er oversat til 8 sprog. Lad dit barn nyde godt af al denne erfaring og viden. Lad dit barn få de bedste betingelser for en god barndom med højt selvværd og stor selvtillid.
 
For første gang møder du vores nye layout: indbundne bøger i hardcover. Der er en udgivelse med en illustration for hver af de fire historier.
 
Downloads fås med det samme. Trykt bog og CD'er sendes dagligt kl. 12.

per side
Nyhed: Log ind og afspil dine køb ligesom på en app.
 1. Behold dem du elsker coveret

  Behold dem du elsker. Dobbelt CD/downloads plus bog

  328,00 kr

  Download:

  268,00 kr

  CD: 308,00 kr
  Farvel til angsten for at miste. "Behold dem du elsker" hjælper dig af med angst, jalousi, overbeskyttelse og eventuel tristhed og ensomhed.

 2. Jeg er god nok - cover

  Jeg er god nok. Tredobbelt CD/downloads plus bog

  576,00 kr

  Download:

  288,00 kr

  CD: 338,00 kr
  Styrk selvværdet! Det styrker livsglæden og giver indre ro, overskud, sikkerhed, energi og gennemslagskraft. Det minimerer bekymringer, usikkerhed, nervøsitet, tristhed og nogle former for angst. Få her en række gennemprøvede metoder.

 3. Du er vidunderlig cover

  Du er vidunderlig. 4 dobbelt download plus bog (3 - 7 år)

  648,00 kr

  Download:

  348,00 kr

  CD: 388,00 kr
  Selvværd, selvtillid og/eller sovehjælp. Både som dag og godnatuggaver i et produkt. Ekstra virkninger: Modvirker angst og trods. Accept af andres og egne fejl. I nuslingetræet er dit barn hovedpersonen i disse helt skønne historier ...

 4. Du er sej. Cover Web

  Du er sej. 4 CD'er/downloads + en bog (8-12 år)

  688,00 kr

  Download:

  348,00 kr

  CD: 388,00 kr
  NYHED!
  Styrk selvværd, selvtillid og koncentration. Lær at tackle uretfærdighed og vrede. Sig farvel til angsten for at miste, og lær at påskønne andre. Hyg dig med at se dit barn falde glad i søvn til tiden og sove dybt og trygt hele natten. Både som dag og godnatuggaver i et produkt.

 5. Du er elsket. 4 CD'er/download plus bog (3 - 7 år)

  Du er elsket. 4 CD'er/download plus bog (3 - 7 år)

  688,00 kr

  Download:

  348,00 kr

  CD: 418,00 kr
  NYHED!
  Selvværd, selvtillid og/eller sovehjælp. Ekstra virkninger: Modvirker stædighed og negativitet. Lærer dit barn at styre vrede og få dit barn til at acceptere andres og egne fejl. I nuslingetræet er dit barn hovedpersonen i disse helt nye dejlige historier ...

 6. Du kan - Du tør - Du vil. 4 CD'er/downloads + en bog (8-12 år)

  Du kan - Du tør - Du vil. 4 CD'er/downloads + en bog (8-12 år)

  648,00 kr

  Download:

  348,00 kr

  CD: 388,00 kr
  Styrk selvværd, selvtillid og mod. Forebyg angst. Lær at acceptere egne og andres fejl. Skab glæde, positivitet og handlekraft. Dette er et af de bedste produkter til denne aldersgruppe. Fald i søvn til tiden. Både som dag og godnatuggaver i et produkt. OBS Nyt cover med samme indhold. Se det gamle her, så du ikke køber noget, du har.

per side