"Succes og Selvværd - Rabatpakke" coveret

Dobbeltklik på ovenstående billede for at se i fuld størrelse

Zoom ud
Zoom ind

Succes og Selvværd. Rabatpakke 3 CD'er/downloads

Alle produkter kan købes som downloads, som CD'er eller som begge dele. Læs mere om handelsbetingelser. Køber du downloads, behøver du ikke at downloade. Log ind og afspil det hele ligesom på en app. 

705,00 kr

Download:

348,00 kr

CD: 398,00 kr

Pris som konfigureret: 348,00 kr

* Påkrævede felter

Pris som konfigureret: 348,00 kr

Styrk dit selvværd ved at bruge mentaltræning. Giv dig selv en gave, gør dit liv let at leve – fuld af positive tanker, succes og glæde.

Succes og selvværd

Mere selvværd, mere succes, mere glæde

Vejen til mere glæde, mere selvværd, mere succes er lige her! Giv dig selv lov til at leve livet fuldt ud – uden begrænsninger og negativitet. "Succes og selvværd" rabatpakken består af 3 CD'er/downloads/apps*
 

Sådan bruges rabatpakken

Lyt til: "Start dagen glad", når du står op. Lad mentaltræningen virke så hurtigt som muligt. Du starter din dag fuld af positive tanker og med et positivt sind. 

Ved sengetid lytter du til: "Glæde Selvværd Selvtillid". Du renser dit sind for dagens strabadser og sporer dine tanker ind på glæde og selvværd. Hele natten vil din hjerne arbejde for dig - mentaltræning i det underbevidste.

"Succes" gør det, titlen siger. Den gearer dig til succes - såvel privat som arbejdsmæssigt.
Hvor meget bedre kan det blive?
 

Erfaring, der virker

Carsten Sommerskov øser ud af sin erfaring med mentaltræning, der styrker selvværdet. Carsten har i mere end 35 år arbejdet med både børn og voksne ud fra devisen: At man kan træne sig til succes og glæde. Carsten har selv oplevet effekten af mentaltræning og har opnået både økonomisk og personlig succes. Men tag ikke fejl, grundprincipperne i mentaltræningen handler om: Kærlighed til sine nærmeste, trivsel, om at gøre en forskel for andre og om at finde sine egne succes i hverdagen.

Indhold

Modtag hele tre produkter for mindre end prisen for to.
 
"Selvværd -Selvtillid - Glæde" CD/download/app cover
"Succes" CD/download/app cover
"Start dagen glad" CD/download/app cover
1. intro: 12:40
2. Symboler: 3:10
3. Selvværd-vågen: 15:49
4. Selvværd-sove: 17:16
1. Succes (36:18)
2.Visualisering (17:49)
3. Vejledning (7:03)
Start dagen glad 13:32
 
*Du behøver slet ikke downloade. - Du logger ind og lægger et ikon ud på en telefon, tablet, iPad eller pc ligesom en app. 4 klik i alt, så simpelt er det. Vejledning medfølger. OBS! I virkeligheden er det ikke apps, men eneste forskel i forhold til apps er, at for at bruge ikonet skal du have internetforbindelse. Hvis du skal bruge dine produkter uden internetforbindelse er du nødt til at downloade dem.