Selvværd og selvtillid til børn. covers

Dobbeltklik på ovenstående billede for at se i fuld størrelse

Zoom ud
Zoom ind

"Selvværd og selvtillid" Rabatpakke: 2 dobbelte CD'er (8 - 12 år) plus 2 bøger

Alle produkter kan købes som downloads, som CD'er eller som begge dele. Læs mere om handelsbetingelser. Køber du downloads, behøver du ikke at downloade. Log ind og afspil det hele ligesom på en app. 

456,00 kr

Download:

328,00 kr

CD: 368,00 kr

Pris som konfigureret: 328,00 kr

* Påkrævede felter

Pris som konfigureret: 328,00 kr

Selvsikkerhed, selvværd, glæde, harmoni og balance til dit barn. Lad dit barn nyde godt af et højt selvværd resten af livet. Både som dag og godnatuggaver i et produkt. OBS Nye covere med samme indhold. Se de gamle covere her, så du ikke køber noget, du allerede har.

Selvværd og selvtillid til alle børn

Selvværd og selvtillid

"Selvværd og selvtillid" rabatpakken består af 2 dobbelte CD'er/downloads/apps* plus 2 bøger**. Dit barn opfatter det som rigtig gode historier, men det er i virkeligheden ikke bare almindelige historier. Det er "historier, der virker".
 

Erfaring, der virker

I mere end 35 år har Carsten Sommerskov beskæftiget sig med styrkelse af børns selvværd og selvtillid. Disse historier er skabt på basis af al den viden og erfaring med det formål at skabe det bedste, du kan give dit barn.

Et større selvværd skaber ro, harmoni og glæde i skolen, familien og fritidslivet. En øget selvsikkerhed skaber bedre resultater og styrke. Når dit barn styrker selvtilliden, sker der noget rigtig godt. Dit barn får mere overskud, bliver mere harmonisk og afslappet. Generte børn bliver mindre sky. De, der før blev mobbet, siger fra og stopper mobningen. Men først og fremmest bliver helt almindelige børn uden de store problemer bare gladere.
 

Sådan bruges ”historier, der virker”

Brug "Selvværd og selvtillid" efter skoletid, når dit barn kommer træt hjem, en weekend morgen eller på bagsædet af bilen på længere køreture. Brug også "Selvværd og selvtillid" om aftenen ved sengetid, så de positive budskaber kan arbejde videre i dit barns underbevidsthed hele natten.
 
Med bøgerne får du muligheden for selv at læse for dit barn, eller du kan lade CD'er/downloads med Carsten Sommerskovs rolige stemme og den specialkomponerede baggrundsmusik tage dit barn med på en rigtig dejlig "rejse".
 

Indhold

Pakken indeholder de samme "historier" i to udgaver. En til brug om dagen og en, som slutter med at dit barn falder i søvn, drømmer dejlige drømme og lader underbevidstheden arbejde videre hele natten.
 
"Du er helt perfekt" CD/download/App cover
"Du er helt rigtig" CD/download/App Cover
Hav en glad dag historier:
1. Jupiter... 27:45
2. Det flyvende tæppe... 33:49
Godnathistorier:
1. Jupiter... 30:29
2. Det flyvende tæppe... 37:00
Hav en glad dag historier:
1. Vejledning 1:42
2. Myriadefolket 31:37
3. Templet 28:20
Godnathistorier:
1. Myriadefolket 32:44
2. Templet 32:15
 
*Du behøver slet ikke downloade - Du logger ind og lægger et ikon ud på en telefon, tablet, iPad eller pc ligesom en app. 4 klik i alt, så simpelt er det. Vejledning medfølger. OBS! I virkeligheden er det ikke apps, men eneste forskel i forhold til apps er, at for at bruge ikonet skal du have internetforbindelse. Hvis du skal bruge dine produkter uden internetforbindelse, er du nødt til at downloade dem.
 
**Bøgerne følger med som e-bøger, hvis du køber downloads, og som trykte bøger, hvis du vælger en af de andre muligheder. Bøgerne er uden illustrationer, da det er meningen, at barnet selv skal bruge sin fantasi.