Selvværd og glæde. covers

Dobbeltklik på ovenstående billede for at se i fuld størrelse

Zoom ud
Zoom ind

Selvværd og glæde rabatpakke. 2 Dobbelte CD'er/downloads (3-7 år) og (8-12 år) plus 2 bøger

Alle produkter kan købes som downloads, som CD'er eller som begge dele. Læs mere om handelsbetingelser. Køber du downloads, behøver du ikke at downloade. Log ind og afspil det hele ligesom på en app. 

456,00 kr

Download:

328,00 kr

CD: 368,00 kr

Pris som konfigureret: 328,00 kr

* Påkrævede felter

Pris som konfigureret: 328,00 kr

Mere selvværd, overskud og glæde til dine børn. Gå glad i seng og stå glad op om morgenen. Både som dag og godnatuggave i et produkt. OBS Nyt cover med samme indhold. Se de gamle covere her, så du ikke køber noget, du allerede har.

Selvværd og glæde rabatpakke

"Selvværd og glæde rabatpakke" rabatpakken består af 2 dobbelte CD'er/downloads/apps* plus 2 bøger**. "Selvværd og glæde rabatpakke" indeholder "historier, der virker".

Et lavt selvværd skaber generthed, utryghed, uro, præstationsangst og meget andet negativt. Et lavt selvværd tiltrækker mobning og nederlagsfølelse. Et højt selvværd skaber lige det modsatte: Positivitet på alle fronter.
 

Erfaring, der virker

I mere end 35 år har Carsten Sommerskov beskæftiget sig med styrkelse af børns selvværd og selvtillid. Disse historier er skabt på basis af al den viden og erfaring med det formål at skabe det bedste, du kan give dit barn. Har du nogensinde hørt om nogen, der havde for meget selvværd? Næppe, for selvværd kan ingen få for meget af.

Sådan bruges ”historier, der virker”

De to dobbelte CD'er indeholder hver de samme to historier, men i to forskellige versioner. Den ene version er beregnet til at skulle høres om morgenen eller i løbet af dagen. I den anden version er historierne blevet til to godnathistorier, hvor musik og blid tale til slut leder dine børn direkte ind i drømmeland. Med bøgerne får du muligheden for selv at læse for dit barn, eller du kan lade CD'er/downloads med Carsten Sommerskovs rolige stemme og den specialkomponerede baggrundsmusik tage dit barn med på en rigtig dejlig "rejse".
 

Indhold

 
"Du er bare dejlig" CD/Download/App Cover
"Du er helt perfekt" CD/download/App cover
Hav en glad dag historier:
1. Totterne... 14:44
2. Bamseland... 14:52

Godnathistorier:
1. Totterne... 18:07
2. Bamseland... 17:47
 
Hav en glad dag historier:
1. Jupiter... 27:45
2. Det flyvende tæppe... 33:49

Godnathistorier:

1. Jupiter... 30:29
2. Det flyvende tæppe... 37:00
 
*Du behøver slet ikke downloade - Du logger ind og lægger et ikon ud på en telefon, tablet, iPad eller pc ligesom en app. 4 klik i alt, så simpelt er det. Vejledning medfølger. OBS! I virkeligheden er det ikke apps, men eneste forskel i forhold til apps er, at for at bruge ikonet skal du have internetforbindelse. Hvis du skal bruge dine produkter uden internetforbindelse, er du nødt til at downloade dem.
 
**Bøgerne følger med som e-bøger, hvis du køber downloads, og som trykte bøger, hvis du vælger en af de andre muligheder. Bøgerne er uden illustrationer, da det er meningen, at barnet selv skal bruge sin fantasi.