Indre ro og god søvn - Cover

Dobbeltklik på ovenstående billede for at se i fuld størrelse

Zoom ud
Zoom ind

Indre ro og god søvn. Rabatpakke 3 CD'er/downloads

Alle produkter kan købes som downloads, som CD'er eller som begge dele. Læs mere om handelsbetingelser. Køber du downloads, behøver du ikke at downloade. Log ind og afspil det hele ligesom på en app. 

554,00 kr

Download:

348,00 kr

CD: 398,00 kr

Pris som konfigureret: 348,00 kr

* Påkrævede felter

Pris som konfigureret: 348,00 kr

Wellness til dig. Vil du have ekstra velvære? Slut med stress, indre uro, søvnproblemer og andet ubehag. Forkæl dig selv med mere glæde i dagligdagen: Køb to af disse CD'er/downloads/apps med rabat og få den tredje med gratis.

Indre ro og god søvn

Mere glæde
Mere tryghed
Mere overskud
 

Stress medfører søvnproblemer

Og søvnproblemer medfører stress, derfor er det en god idé at stoppe begge dele. Vil du modvirke stress, indre uro, søvnproblemer og bekymringer? Lyt til disse tre CD'er/downloads/apps* og nyd livet.
 

Sådan bruges rabatpakken

"Sov Godt" er et sundt alternativ til sovepiller. Den hjælper dig til at stoppe hele det tankemylder, der forhindrer dig i at falde i søvn. For mange år siden blev dens forgænger, som var et kassettebånd, målt til at være mere effektivt end sovepiller på søvnlaboratoriet i Glostrup. Mange anmeldere har forgæves forsøgt at anmelde den, men de er faldet i søvn uden at få hørt slutningen.

"Nul Stress" giver dig mulighed for at stresse ned 5, 10 eller 15 minutter, når det lige passer ind i din hverdag. Brug den i frokostpausen på arbejdet, eller lige når du kommer hjem, inden du går i gang med dagens gøremål.

"Indre ro" består af to dele. Den ene er en ren wellness-del - nyd den, når du bare vil slappe helt af. Den anden er beregnet til at bearbejde bekymringer.
 

Erfaring, der virker

For lidt over 35 år siden begyndte Carsten Sommerskov at eksperimentere med at bruge afspænding og mentaltræning i kampen mod stress og søvnproblemer. Al den erfaring, han siden har høstet, kan du nyde godt af, når du hører disse produkter.
 

Indhold

Modtag alle tre for mindre end prisen for to.
 
"Sov Godt" CD/download/app cover
"Nul stress" CD/download/app cover
"Indre ro" CD/download/app cover
Sov Godt...34:00
1. Intro
2. Slap af 5 minutter
3. Slap af 10 minutter
4. Slap af 15 minutter
5. Musik 5 minutter
6. Musik 10 minutter
7. Musik 15 minutter
1. Intro
2. Velvære 22:34
3. Indre Ro 23:23
 
*Du behøver slet ikke downloade - Du logger ind og lægger et ikon ud på en telefon, tablet, iPad eller pc ligesom en app. 4 klik i alt, så simpelt er det. Vejledning medfølger. OBS! I virkeligheden er det ikke apps, men eneste forskel i forhold til apps er, at for at bruge ikonet skal du have internetforbindelse. Hvis du skal bruge dine produkter uden internetforbindelse, er du nødt til at downloade dem.