Positivitet. Rabatpakke 3 CD'er/downloads. coveret

Dobbeltklik på ovenstående billede for at se i fuld størrelse

Zoom ud
Zoom ind

Positivitet. Rabatpakke 3 CD'er/downloads

Alle produkter kan købes som downloads, som CD'er eller som begge dele. Læs mere om handelsbetingelser. Køber du downloads, behøver du ikke at downloade. Log ind og afspil det hele ligesom på en app. 

584,00 kr

Download:

348,00 kr

CD: 398,00 kr

Pris som konfigureret: 348,00 kr

* Påkrævede felter

Pris som konfigureret: 348,00 kr

Vil du have mere positiv tænkning, mere trivsel, glæde og kærlighed? Disse CD'er/downloads sætter fokus på positivitet og lærer dig at se muligheder i stedet for begrænsninger. Måske er positive mennesker mere tilfredse og lever længere og bedre?

Positivitet - Rabatpakke

Skab positiv tænkning, livsglæde og kærlighed

Så kan du næsten ikke ønske mere. Lær at sige: "Man kan jo godt være heldig hver gang", "Ti fugle på taget synger fantastisk smukt", "Alt, hvad der kan gå godt - går godt" og "Træerne vokser altså ind i himlen, hvad vej skulle de ellers vokse?".

Skift ærgelser ud med gode erindringer. Lær at sige som Mark Twain: "Jeg har gjort mig mange bekymringer i mit liv - det er de færreste, der er gået i opfyldelse".
Jeg har masser af kærlighed i mit liv. Jeg både giver og modtager kærlighed hver dag. "Positivitet" rabatpakken består af en dobbelt CD og to enkelt CD'er/downloads/apps*.
 

Sådan bruges ”historier, der virker”

"Positivitet der virker" er en dobbeltCD/download. Den giver dig indsigter og metoder til at ændre din tankegang i en mere positiv retning. Den indeholder en mentaltræningsøvelse, du kan bruge om dagen, og den samme øvelse kan bruges om aftenen som et alternativ til godnatlæsning. Brugt om aftenen arbejder din underbevidsthed videre med de positive budskaber i drømme. Det betyder, at du sover dybere og vågner gladere.

"Kærlighed og glæde" er beregnet til at hjælpe dig med at styrke kærligheden i dit parforhold. Den er ikke velegnet til singlelivet, men kan dog godt bruges til dagligdagens smågnidninger i andre kærlighedsrelationer som f.eks. forholdet til ens forældre eller børn.

"Livsglæde og energi" får dig til at mindes højdepunkterne i dit liv, hente energien derfra og tage den med i dagligdagen her og nu. Vil du være i godt humør, er det en super energibuster.
 

Erfaring, der virker

Carsten Sommerskov er indbegrebet af positivitet. Som hans voksne søn har udtalt det: "Du er som en prop. Når nogen dykker dig dybt ned under vandet, så kommer du op til overfladen, lige så snart de slipper". Det er ikke, fordi livet ikke har budt på modstand, men det har ikke gjort ham negativ. Han har lært at sige "pyt" til det, han alligevel ikke kan gøre noget ved. Lær positivitet af mesteren, der har mere end 35 års erfaring, og som udgav sin første bog om positiv tænkning i 1986.

Indhold

Modtag alle tre produkter for mindre end prisen for to.
 
"Positivitet der virker" CD/download/app cover
"Kærlighed og glæde" Cd/download/app cover
"Livsglæde og energi" CD/download/app cover
Del 1:
1. Positivitet der virker 23:52
2. Tænk positivt - vågen 23:16
Del 2:
1. Tænk positivt - sove 28:11
2. Tænk positivt - sovemusik 28:11
Kærlighed (23:14)
Visualisering - dag (18:34)
Visualisering - nat (25:06)
1. Øjeblikke 9:56
2. Vejledning 7:04
3. Livsglæde 28:42
 
*Du behøver slet ikke downloade - Du logger ind og lægger et ikon ud på en telefon, tablet, iPad eller pc ligesom en app. 4 klik i alt, så simpelt er det. Vejledning medfølger. OBS! I virkeligheden er det ikke apps, men eneste forskel i forhold til apps er, at for at bruge ikonet skal du have internetforbindelse. Hvis du skal bruge dine produkter uden internetforbindelse, er du nødt til at downloade dem.