Nul Stress coveret

Dobbeltklik på ovenstående billede for at se i fuld størrelse

Zoom ud
Zoom ind

Nul Stress CD/download

Alle produkter kan købes som downloads, som CD'er eller som begge dele. Læs mere om handelsbetingelser. Køber du downloads, behøver du ikke at downloade. Log ind og afspil det hele ligesom på en app. 

Download:

178,00 kr

CD: 198,00 kr

Pris som konfigureret: 178,00 kr

* Påkrævede felter

Pris som konfigureret: 178,00 kr

Er det rigtigt, at stress giver indre uro, irritabilitet, depression, konflikter, utilfredshed, en dårlig søvn? Hvis svaret er ja, så har du her en rigtig god løsning.

Nul Stress

Mere glæde
Mere positivitet
Utroligt afslappende
Sundt for krop og sjæl
Mere overskud og energi
 

Stress avler stress avler stress

"Nul Stress" er en CD/download/app*. Den indeholder både afspænding og mentaltræning, der kan bruges til alle former for stress. Stop den onde cirkel. "Nul Stress" giver mulighed for at slappe af i enten 5 minutter, 10 minutter eller et kvarter. Jo mere du øver dig, jo bedre går det.

Stress er forbundet med spændinger, og når man er anspændt, tænker man mindre klart. Når man tænker mindre klart, bliver man lettere stresset ...
Kunne det tænkes, at du ville få mere overskud og glæde i dagligdagen ved at modvirke stresssymptomerne?
 

Erfaring, der virker

Carsten Sommerskov indtalte sit første kassettebånd til behandling af stress i 1990 (ja, så længe siden er det). Så du finder næppe nogen med mere erfaring og træning. Carsten Sommerskovs meget beroligende stemme kombineret med blid og rolig musik bevirker, at man lægger hverdagens stress og jag til side og slapper af.
Brugt jævnligt vil man blive mere afslappet, også når man ikke hører den. Og ikke nok med at du gør noget godt for dig selv, så er det tilmed en utrolig god oplevelse. Forkælelse er - at give sig tid til at slappe af.
 

Sådan bruges "Nul Stress"

Lyt til "Nul Stress", når det passer ind i din dagligdag. Den er netop lavet, så den kan bruges, når du har tid. Tager du offentlige transportmidler frem og tilbage til dit arbejde, så brug den der. Du skal lukke øjnene, når du lytter til den, så hvis du kører bil, dur det ikke. Sæt dig i en behagelig stol, når du kommer hjem, eller brug den, mens du ligger i et karbad eller ved stranden eller ...

Baggrundsmusik: Kenneth Plon (specialkomponeret til denne mentaltræning - ikke selvstændigt udgivet). Musikken er lagt ind instrumentalt efter selve programmet, så den kan bruges på tidspunkter, hvor du ønsker den beroligende effekt uden at skulle mentaltræne – f.eks. som baggrundsmusik mens du rydder op, støvsuger, tømmer opvaskemaskine ...
 

Indhold

 
"Nul stress" CD/download/app cover
Numre og tider
1. Intro
2. Slap af 5 minutter
3. Slap af 10 minutter
4. Slap af 15 minutter
5. Musik 5 minutter
6. Musik 10 minutter
7. Musik 15 minutter
 
*Du behøver slet ikke downloade - Du logger ind og lægger et ikon ud på en telefon, tablet, iPad eller pc ligesom en app. 4 klik i alt, så simpelt er det. Vejledning medfølger. OBS! I virkeligheden er det ikke apps, men eneste forskel i forhold til apps er, at for at bruge ikonet skal du have internetforbindelse. Hvis du skal bruge dine produkter uden internetforbindelse, er du nødt til at downloade dem.