1880

Spring ud som glad

SPRING UD SOM GLAD

 
Glæde
 
Hører du til en af de mange, der for nyligt startede igen efter ferien, så kan du overveje om du måske skulle skifte image. Plejer du at være den der alting kommer med indvendinger eller den hvis skrivebord altid roder, eller den der ved bedre eller den der altid fjoller eller den der holder dig selv og dine meninger tilbage eller ...?
Lige efter en ferie har man "lov til" at have fornyet sig. Det har man selvfølgelig altid, men det er lettere, når der har været en "pause" fra ens normale adfærd.

En af mine Facebook skriver mange negative opdateringer og undrer sig over at hun aldrig får ret mange likes og at Facebook ikke viser hendes opslag til ret mange (hvilket skyldes manglen på likes). Da jeg skrev det til hende svarede hun: "Du har ret. Men nogle gange er der en forunderlig fryd forbundet med at være negativ". Så med mindre at du synes at negativitet giver dig glæde, så er i dag måske dagen, hvor du vælger at springe ud som positiv eller glad eller?

Har du brug for nogle redskaber, kan du selvfølgelig også vælge at deltage i foredraget: "Positivitet der virker", som er over hele Danmark i oktober/november/december og lige nu tilmed er med "early bird rabat"????: