1864

Gør det fordi det er svært

Gør det fordi det er svært.

”Jeg gør det fordi det er svært” er en omskrivning af et gammelt J.F. Kennedy citat (se længere nede)

Når du gør noget der, er svært, så viser du dig selv at du er målrettet, tålmodig, lærenem, dygtig, udholdende … Du løfter dig op over dagligdagen. Du skaber selvtillid og selvværd.

Det er let at gå en tur på 10 minutter, men det er et fåtal der har styrken til at gennemføre en maraton med al den træning, tålmodighed og udholdenhed som det kræver.

Om din maraton handler om at holde op med at ryge, drikke alkohol, spise slik og søde sager, tabe dig nogle kilo, være positiv selv om du konstant er plaget af smerter, tage en ekstra uddannelse, komme ud af kontanthjælpssystemet eller … er kun væsentligt for dig og dine nærmeste, men du er med til at vise verden, at det mulige har vide grænser, og du kan se dig selv i spejlet og sige: YES! Jeg er stolt af mig selv.

Og hvis du fejler: “Shoot for the moon. Even if you miss, you'll land among the stars.” (Norman Vincent Peale)

Disney gik til 103 banker for at låne til Disneyworld. En af hans medarbejdere udtrykte det sådan: If you can dream it – you can do it.

Sloganet er inspireret af den amerikanske præsident John F. Kennedy: We choose to go to the Moon! ... We choose to go to the Moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard ...
Du kan se og lade dig inspirere af hele talen her: https://www.youtube.com/watch?v=g25G1M4EXrQ

per side
Nyhed: Log ind og afspil dine køb ligesom på en app.
 1. Jeg er god nok - cover

  Jeg er god nok. Tredobbelt CD/downloads plus bog

  576,00 kr

  Download:

  288,00 kr

  CD: 338,00 kr
  Styrk selvværdet! Det styrker livsglæden og giver indre ro, overskud, sikkerhed, energi og gennemslagskraft. Det minimerer bekymringer, usikkerhed, nervøsitet, tristhed og nogle former for angst. Få her en række gennemprøvede metoder.

 2. Slank så det holder. Tredobbelt CD/downloads plus indbundet bog

  Slank så det holder. Tredobbelt CD/downloads plus indbundet bog

  578,00 kr

  Download:

  268,00 kr

  CD: 308,00 kr
  Slank så det holder. Uden slankekur. Mentaltræning er din måde at ændre dine tanker om mad og dine kostvaner på en gang for alle.
  Dette program er permanent løsning, og det holder!

per side