618

Det er bedst når det er svært

Jeg gør det, fordi det er svært!
 
Lige nu har jeg personligt tabt lidt over 20 kg. (Der er stadig et stykke vej til målet.) Hvad har jeg gjort, og hvad har det med din arbejdsplads at gøre?
 
Meget simpelt: 1) Jeg er holdt op med at spise (og drikke) sukker - slik, kager, desserter ... 2) Jeg er også holdt op med at drikke alkohol. Hvordan man gør det uden at gå til af savn, kan du høre om på min foredragsturné, "Positivitet der virker! -privat og på arbejdet." Turnéen starter sidst i februar. (Køb billetter nu - der kan godt blive udsolgt i nogle byer!)
 
Hvad har det med din arbejdsplads at gøre? En af de teknikker, jeg bruger, er et nyt slogan: "Jeg gør det, fordi det er svært!" Kunne det slogan overføres til din arbejdsplads?
 
Det offentlige
Eksempel: Hvis du f.eks arbejder i ældreplejen hvor nedskæringerne igen og igen tordner ned over de gode intentioner, og hvor alle mere eller mindre hver dag gør deres yderste for af yde omsorg - kunne sloganet så give lidt kampgejst til dem, der er tæt på at opgive det hele? Kunne sloganet give en fællesskabsfølelse?
 
Det private
Eksempel: Du arbejder på en arbejdsplads, hvor der hele tiden stilles krav til mere effektivitet, bedre resultater, nytænkning m.m. Kunne sloganet give en fællesskabsfølelse? En følelse af at kæmpe for den samme sag? Et bedre samarbejde? ...
 
Sloganet er inspireret af John F. Kennedy: We choose to go to the Moon! ... We choose to go to the Moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard ...
Du kan se og lade dig inspirere af hele talen her: https://www.youtube.com/watch?v=g25G1M4EXrQ
 
Og ja! Vi har prøvet med visioner, missioner og værdier, og det virkede ikke. Hvorfor skulle dette slogan så virke? Svaret er: Mentaltræning! Sæt det som baggrundsskærm på alle arbejdspladsens pc'er, sæt det som baggrundsbillede på arbejdspladsens mobiltelefoner og evt. iPads. Sæt det op på opslagstavler, i billedrammer, start alle møder med, at én siger det højt ... Altså intern branding - Helt ærligt, hvor svært kan det være? Og du får flere måder at gøre det på til foredraget.
 
Køb billetter og læs mere: "Positivitet der virker her! -privat og på arbejdet". Billetpris kun 250,- kr. inkl. moms!

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.