Ekstra trivsel. Rabatpakke covers

Dobbeltklik på ovenstående billede for at se i fuld størrelse

Zoom ud
Zoom ind

Ekstra trivsel. Rabatpakke: 4 dobbelt CD'er (3-7 år) og (8-12 år) plus 4 bøger

Alle produkter kan købes som downloads, som CD'er eller som begge dele. Læs mere om handelsbetingelser. Køber du downloads, behøver du ikke at downloade. Log ind og afspil det hele ligesom på en app. 

918,00 kr

Download:

548,00 kr

CD: 648,00 kr

Pris som konfigureret: 548,00 kr

* Påkrævede felter

Pris som konfigureret: 548,00 kr

Gaven til dine børn der holder resten af livet. Styrk selvværd og selvtillid. Både som dag og godnatuggaver i et produkt. Glæde, selvværd og selvtillid der bare virker ....OBS Nye covere med samme indhold. Se de gamle covere her, så du ikke køber noget, du allerede har.

Ekstra trivsel

Selvværd og glæde

Rabatpakken består af 4 dobbelte CD'er/downloads/apps* plus 4 bøger**. Giv dine børn en gave for livet: Mere selvværd og selvtillid til både drenge og piger. Lad dine børn få den bedst mulige opvækst med et selvværd og en selvtillid, der giver basis for en god barndom og mental sundhed, der varer resten af livet.
Dit barn oplever det som gode historier, men historierne har en virkning. De styrker barnets selvtillid, selvværd og følelse af at være elsket.
 

Erfaring, der virker

I mere end 35 år har Carsten Sommerskov beskæftiget sig med styrkelse af børns selvværd og selvtillid. Disse historier er skabt på basis af al den viden og erfaring med det formål at skabe det bedste, du kan give dit barn.
 

Sådan bruges ”historier, der virker”

De fire CD'er/downloads indeholder de samme to historier, men i to forskellige versioner.
Den ene er beregnet til at skulle høres om morgenen eller i løbet af dagen. 
 
Undgå stressede morgener: Væk dit barn lidt før, det skal op, sæt en af daghistorierne på, mens barnet vågner, og lad dit barn fyldes med glæde fra morgenstunden.
Ulvetimen om eftermiddagen kan blive til hyggetimen ved at bruge historierne, når barnet kommer træt hjem fra skole/SFO. Børn er naturligt trætte på det tidspunkt - blodsukkeret er lavt, og mange børn bliver utidige. Sæt en af daghistorierne på, og nyd at se dit barn falde til ro og slappe af.
 
I den anden version er historierne blevet til to godnathistorier, hvor den blide baggrundsmusik og den rolige stemme til slut sender dit barn direkte ind i drømmeland. Dit barns underbevidsthed arbejder så videre i drømme.

Med bøgerne får du muligheden for selv at læse for dit barn, eller du kan lade CD'er/downloads med Carsten Sommerskovs rolige stemme og den specialkomponerede baggrundsmusik tage dit barn med på en rigtig dejlig "rejse".
 
Og her er noget af det bedste: efter blot få dage glæder dit barn sig til at komme i seng om aftenen. Slut med alle problemer omkring sengetid.
 
 
"Du er god nok" CD/download/App cover
"Du er noget helt specielt" CD/download cover
Hav en glad dag historie:
Planeten 15:31

Godnathistorie:
Småfolket 15:00
 
Hav en glad dag historie:
Nuslingerne 17:04

Godnathistorie:
Dyrebørn 14:54
 
 
"Du er noget særligt" - CD/download/App cover
"Du kan" CD/download/App cover
Hav en glad dag historier:
Dronningernes råd 21:15
Havkongen 21:17

Godnathistorier:
Dronningernes råd 22:48
Havkongen 21:55
 
Hav en glad dag historier:
Junglen 23:56
Diamanten 22:23

Godnathistorier:
Junglen 22:33
Diamanten 23:44
 
*Du behøver slet ikke downloade - Du logger ind og lægger et ikon ud på en telefon, tablet, iPad eller pc ligesom en app. 4 klik i alt, så simpelt er det. Vejledning medfølger. OBS! I virkeligheden er det ikke apps, men eneste forskel i forhold til apps er, at for at bruge ikonet skal du have internetforbindelse. Hvis du skal bruge dine produkter uden internetforbindelse, er du nødt til at downloade dem.
 
**Bøgerne følger med som e-bøger, hvis du køber downloads, og som trykte bøger, hvis du vælger en af de andre muligheder. Bøgerne er uden illustrationer, da det er meningen, at barnet selv skal bruge sin fantasi.