Du er noget særligt pakke - covere

Dobbeltklik på ovenstående billede for at se i fuld størrelse

Zoom ud
Zoom ind

Du er noget særligt. Rabatpakke: 2 Dobbelte CD'er/downloads (8-12 år) plus 2 bøger

Alle produkter kan købes som downloads, som CD'er eller som begge dele. Læs mere om handelsbetingelser. Køber du downloads, behøver du ikke at downloade. Log ind og afspil det hele ligesom på en app. 

456,00 kr

Download:

328,00 kr

CD: 368,00 kr

Pris som konfigureret: 328,00 kr

* Påkrævede felter

Pris som konfigureret: 328,00 kr

Ekstra trivsel til børn giver glæde til hele familien. Både som dag og godnatuggaver i et produkt.

Selvværd til dit barn

Selvsikker og robust

"Du er noget særligt" rabatpakken består af 2 dobbelte CD'er/downloads/apps* plus 2 bøger**. Forkæl dit barn: Tænk positivt, Skab glæde, Trivsel, Selvværd, Selvtillid og Positiv tænkning for dit barn med mentaltræning. Mere tro på sig selv og sine egne evner, ro og harmoni.

Dit barn oplever det som gode historier, men historierne har en virkning. De styrker barnets selvtillid, selvværd og følelse af at være elsket.
 

Erfaring, der virker

I mere end 35 år har Carsten Sommerskov beskæftiget sig med styrkelse af børns selvværd og selvtillid. Disse historier er skabt på basis af al den viden og erfaring med det formål at skabe det bedste, du kan give dit barn.

Historierne har indbyggede opgaver, som skal løses på en forskellig måde, hver gang barnet hører dem. Derfor elsker de lidt større børn også at høre den samme historie igen og igen. Dermed indkodes positive budskaber i underbevidstheden. Budskaber som: "Du kan". "Du er noget ganske specielt". "Du er noget særligt". "Du er elsket". "Vennerne kan li' dig", "Du er ønsket" m.m.
 

Sådan bruges ”historier, der virker”

Om aftenen når dit barn skal i seng, anvender du "godnat" versionerne. Og her er noget af det bedste: efter blot få dage glæder dit barn sig til at komme i seng om aftenen. Slut med alle problemer omkring sengetid.

Om dagen er det en oplagt mulighed at bruge dagudgaverne, når dit barn kommer træt hjem fra skole; men start også en lørdag eller søndag morgen med at skabe godt humør fra morgenstunden - mulighederne er mange.
 
Med bøgerne får du muligheden for selv at læse for dit barn, eller du kan lade CD'er/downloads med Carsten Sommerskovs rolige stemme og den specialkomponerede baggrundsmusik tage dit barn med på en rigtig dejlig "rejse".
 

Indhold

Pakken indeholder de samme "historier" i to udgaver. En til brug om dagen og en, som slutter med, at dit barn falder i søvn, drømmer dejlige drømme og lader underbevidstheden arbejde videre hele natten.
 
"Du er noget særligt" - CD/download/App cover
"Du kan" CD/download/App cover
Hav en glad dag historier:
Dronningernes råd 21:15
Havkongen 21:17

Godnathistorier:
Dronningernes råd 22:48
Havkongen 21:55
 
Hav en glad dag historier:
Junglen 23:56
Diamanten 22:23

Godnathistorier:
Junglen 22:33
Diamanten 23:44
 
Giv dit barn en gave for livet: Øget selvværd og selvtillid - ingen børn kan få for meget af det. Alle børn elsker det.
 
*Du behøver slet ikke downloade - Du logger ind og lægger et ikon ud på en telefon, tablet, iPad eller pc ligesom en app. 4 klik i alt, så simpelt er det. Vejledning medfølger. OBS! I virkeligheden er det ikke apps, men eneste forskel i forhold til apps er, at for at bruge ikonet skal du have internetforbindelse. Hvis du skal bruge dine produkter uden internetforbindelse, er du nødt til at downloade dem.
 
**Bøgerne følger med som e-bøger, hvis du køber downloads, og som trykte bøger, hvis du vælger en af de andre muligheder. Bøgerne er uden illustrationer, da det er meningen, at barnet selv skal bruge sin fantasi.