Du er fantastisk. coveret

Dobbeltklik på ovenstående billede for at se i fuld størrelse

Zoom ud
Zoom ind

Du er fantastisk. 4 CD'er/downloads + en bog (8-12 år)

Alle produkter kan købes som downloads, som CD'er eller som begge dele. Læs mere om handelsbetingelser. Køber du downloads, behøver du ikke at downloade. Log ind og afspil det hele ligesom på en app. 

648,00 kr

Download:

348,00 kr

CD: 388,00 kr

Pris som konfigureret: 348,00 kr

* Påkrævede felter

Pris som konfigureret: 348,00 kr

Styrk selvværd, selvtillid og mod. Forebyg samtidigt mobning, stop jalousi, skab glæde, positivitet og trivsel. I seng til tiden med et smil. Både som dag og godnatuggaver i et produkt.

Du er fantastisk

Ud over at styrke selvværd og selvtillid lærer dit barn:

at skabe glæde
at undgå jalousi
at styrke sit mod
at styrke positivitet
at modstå mobning
 

Mentaltræning, der virker

"Du er fantastisk" er fire CD'er/downloads/apps* plus en bog**. ”Historier, der virker” er en betegnelse for ”historier”, der er mere end blot historier. Disse historier opbygger børns selvværd og selvtillid på samme måde, som børn i øvrigt indlærer andre færdigheder. Altså: gentagelse, gentagelse, gentagelse.
I engelsk timerne hed det “I am, you are, he/she/it is”. Disse historier gør det samme blot med følelser som “Jeg er helt rigtig”, “Jeg dur”, “Jeg er noget særligt” osv. Dit barn er historiernes hovedperson, som hele tiden bliver rost af historiernes andre personer.
 

Erfaring, der virker

I mere end 35 år har Carsten Sommerskov beskæftiget sig med styrkelse af børns selvværd og selvtillid. Disse historier er skabt på basis af al den viden og erfaring med det formål at skabe det bedste, du kan give dit barn.
Dit barn skal i hver historie forbi tre forhindringer, som skal løses på en ny måde, hver gang dit barn lytter til historierne. Derfor vil selv de større børn elske at høre disse historier igen og igen.
 

Sådan bruges ”historier, der virker”

De fire historier findes i to forskellige versioner. Den ene version er beregnet til at blive hørt i løbet af dagen.
I den anden version er historierne blevet til fire spændende godnathistorier.
P.S. Dette er det suverænt bedste produkt til denne aldersgruppe.
 

Indhold

Historierne udspiller sig i et Harry Potter- lignende troldmandsunivers på planeten Saturn, hvor den gode troldmand Whesnu har sendt bud efter dit barn for at få løst forskellige problemer. Dit barn er hovedpersonen i alle fire historier.

1 trykt bog på 120 sider plus 4 CD'er, eller en e-bog samt tilsvarende downloads (som .pdf fil):
 
1. Troldmanden 23:17 (daghistorie)
2. Dragerne 30:45 (daghistorie)
3. Whesnus Datter 25:22 (daghistorie)
4. Krystalkuglen 23:15 (daghistorie)
5. Troldmanden 27:24 (godnathistorie)
6. Dragerne 33:37 (godnathistorie)
7. Whesnus Datter 29:28 (godnathistorie)
8. Krystalkuglen 26:37 (godnathistorie)
Bogen indeholder de samme historier, så du selv kan læse dem op for dit barn (de egner sig ikke til selvlæsning).
 
OBS! Vi fik ved en fejl sendt kladden til trykning, så der er en del slå-, stave- og opsætningsfejl i den trykte bog. Derfor følger bogen med for kun 10 kr.
Historierne er alle beregnet til oplæsning.
1 trykt bog på 120 sider plus 4 CD'er, eller en e-bog samt tilsvarende downloads (som pdf fil). Bogen følger med som e-bog (.pdf fil), hvis du køber downloads, og som trykt bog, hvis du vælger en af de andre muligheder.
 
**Bogen følger med som e-bog, hvis du kun køber downloads, og som trykt bog, hvis du vælger en af de andre muligheder. Den er uden illustrationer, da det er meningen, at barnet selv skal bruge sin fantasi.

*Du behøver slet ikke downloade. Du logger ind og lægger et ikon ud på en telefon, tablet, iPad eller pc ligesom en app. 4 klik i alt, så simpelt er det. Vejledning medfølger. OBS! I virkeligheden er det ikke apps, men eneste forskel i forhold til apps er, at du skal have internetforbindelse for at bruge ikonet. Hvis du skal bruge dine produkter uden internetforbindelse, er du nødt til at downloade dem.