52

Glade børn 8 - 12 år

Mere selvværd giver dit barn ekstra trivsel og glæde

 

Du kan opdrage til selvværd.
Selvværd giver glæde

Følelsen glæde kan trænes ligesom så mange andre ting. Den kommer blandt andet ved at styrke dit barns selvværd og øge selvtilliden. Ved at gentage igen og igen har vi alle lært mange af de færdigheder, vi kan som voksne. Hvordan lærer et barn f.eks. at stå på skøjter, køre på ski, snøre snørebånd - gentagelse og atter gentagelse. Så hvis du roser dit barn og gør det ofte, dels for dét, barnet gør (selvtillid), og dels for, dét barnet er (selvværd), så styrker du dit barn for resten af livet.
 

Kan trivsel og glæde også købes?

Svaret er: Ja, for disse CD'er/downoads skaber det! Disse Cd'er/downloads er en ekstra håndsrækning, som styrker opdragelsen.

 
Børn med høretelefoner
 
Hver CD/download indeholder historier - sådan opfatter dit barn det - men det er mentaltræning. De er skabt, så de styrker dit barns selvværd, giver trivsel og glæde, samt mod. De taler begge til dit barns kreative evner og udvikler kreativiteten. Glæden er en vigtig følelse og et godt tegn på, at dit barn trives såvel i skolen som efter skole.
 
På samme måde styrker disse historier dit barns selvværd og selvtillid, og så kommer glæden og trivslen helt af sig selv. Dit barn er selv hovedperson i historierne, og som en del af historien får barnet hele tid positiv opmærksomhed fra de andre personer i historierne. Budskaber som: Du er noget særligt - Du kan, hvad du vil - Du er rigtig god m.m., og for at dit barn skal vende tilbage for at høre historierne igen og igen, er der indlagt opgaver, som barnet skal løse på en ny måde hver gang, det hører historien. Dette udvikler kreativitet og udfordrer dit barns fantasi.
Disse mentaltræningshistorier skaber: Mere glæde - Bedre trivsel - Mere selvværd
 
 
"Glæde og succes i skolen" er to historier, som øger barnets selvværd, selvtillid og følelsen af at være vellidt af vennerne og klassekammeraterne. Derudover styrkes følelsen af at kunne udvikle sig fagligt.
 
 
Hej Carsten.


Jeg må sige at dine cd'er har ændret vores liv og min søns. Vi har en søn Niclas på 8 år, som lider af enormt lavt selvværd og selvtillid. Han er sårbar og bliver nemt frustreret. Han har svært ved at koncentrere sig i skolen. Vi diskuterede med ham hver dag og han var meget urolig, vred og sur. Jeg lånte dine cd'er af en kollega, som havde gode erfaringer med dem. Jeg vidste ikke rigtig om jeg skulle tro på det.
Jeg tænkte: hvorfor ikke prøve?
Det gjorde vi og det har ændret alt. Allerede efter første gang han hørte den, kunne vi mærke forandring i hans opførsel. Nu har vi en glad, rolig og tilfreds dreng. Han hviler dejligt  i sig selv. Han bliver ikke så vred, som han kunne blive før. Det har også hjulpet i skolen, han er koncentreret, kommer sjældent ud i konflikter med de andre børn og bliver vred.
Han er også blevet mere tolerant overfor hans lillebror Andreas på 3 år - som jo godt kan drille lidt.
Vi kan tydeligt mærke, hvis han en dag er kommet meget sent i seng og ikke har fået hørt cd'en, så er han urolig og meget diskussions-orienteret dagen efter :o(
Det har været en fantastisk opdagelse for os - og jeg anbefaler det alle jeg kender. Tusind tak til dig - det har været GULD VÆRD for vores lille familie.
Mange varme hilsner Morten & Mille Klitgaard
Læs mere
 
Hvad skal jeg vælge 8-12 år
 Trivsel og glæde 3 til 7 år
PS. Virker forebyggende på mobning, skoleproblemer, hyperaktivitet og meget mere.

per side
Nyhed: Log ind og afspil dine køb ligesom på en app.
 1. Du er sej. Cover Web

  Du er sej. 4 CD'er/downloads + en bog (8-12 år)

  688,00 kr

  Download:

  348,00 kr

  CD: 388,00 kr
  NYHED!
  Styrk selvværd, selvtillid og koncentration. Lær at tackle uretfærdighed og vrede. Sig farvel til angsten for at miste, og lær at påskønne andre. Hyg dig med at se dit barn falde glad i søvn til tiden og sove dybt og trygt hele natten. Både som dag og godnatuggaver i et produkt.

 2. Glæde og Succes cover

  Glæde og succes i skolen (7-12 år)

  328,00 kr

  Download:

  248,00 kr

  CD: 288,00 kr
  Sovehjælp og/eller ekstra selvværd. Styrk selvværdet, trivslen i timerne, med vennerne. Styrker også det faglige niveau. Både som dag og godnatuggave i et produkt.
  Nyhed

 3. Du kan - Du tør - Du vil. 4 CD'er/downloads + en bog (8-12 år)

  Du kan - Du tør - Du vil. 4 CD'er/downloads + en bog (8-12 år)

  648,00 kr

  Download:

  348,00 kr

  CD: 388,00 kr
  Styrk selvværd, selvtillid og mod. Forebyg angst. Lær at acceptere egne og andres fejl. Skab glæde, positivitet og handlekraft. Dette er et af de bedste produkter til denne aldersgruppe. Fald i søvn til tiden. Både som dag og godnatuggaver i et produkt. OBS Nyt cover med samme indhold. Se det gamle her, så du ikke køber noget, du har.

 4. Du er fantastisk. coveret

  Du er fantastisk. 4 CD'er/downloads + en bog (8-12 år)

  648,00 kr

  Download:

  348,00 kr

  CD: 388,00 kr
  Styrk selvværd, selvtillid og mod. Forebyg samtidigt mobning, stop jalousi, skab glæde, positivitet og trivsel. I seng til tiden med et smil. Både som dag og godnatuggaver i et produkt.

 5. Bedst på banen. coveret

  Bedst på banen. 3 CD'er/downloads (9-13 år)

  328,00 kr
  Styrk selvværd og selvtillid i og uden for banen. Motiverer samtidig til at komme i seng til tiden og falde hurtigt i søvn. De bedste fodboldspillere har høj selvtillid og ...
   
  OBS Fås kun som downloads

 6. Selvværd og sovehjælp. Coverne

  Selvværd og sovehjælp. Rabatpakke 4 Dobbelte CD'er/downloads (3-7 år) og (8-12 år) plus 4 bøger

  918,00 kr

  Download:

  548,00 kr

  CD: 648,00 kr
  Selvsikkerhed, selvværd, glæde, harmoni og balance til dit barn. Lad dine børn nyde godt af et højt selvværd resten af livet. Både som dag og godnatuggaver i et produkt. OBS Nye covere med samme indhold. Se de gamle covere her, så du ikke køber noget, du allerede har.

 7. Ekstra trivsel. Rabatpakke Covere

  Ekstra trivsel. Rabatpakke: 4 dobbelt CD'er (3-7 år) og (8-12 år) plus 4 bøger

  918,00 kr

  Download:

  548,00 kr

  CD: 648,00 kr
  Gaven til dine børn der holder resten af livet. Styrk selvværd og selvtillid. Både som dag og godnatuggaver i et produkt. Glæde, selvværd og selvtillid der bare virker ....OBS Nye covere med samme indhold. Se de gamle covere her, så du ikke køber noget, du allerede har.

 8. Glade børn rabatpakke. Coveret

  Glade børn rabatpakke. 2 Dobbelte CD'er/downloads (3-7 år) og (8-12 år) plus 2 bøger

  456,00 kr

  Download:

  328,00 kr

  CD: 368,00 kr
  Sig goddag til: selvværd, selvtillid, mod, positivitet, afslappede morgener, i seng til tiden, glæde, gode venskaber, trivsel ... Både som dag og godnatuggave i et produkt. OBS Nye covere med samme indhold. Se de gamle covere her, så du ikke køber noget, du allerede har.

 9. Selvværd og glæde. Coveret

  Selvværd og glæde rabatpakke. 2 Dobbelte CD'er/downloads (3-7 år) og (8-12 år) plus 2 bøger

  456,00 kr

  Download:

  328,00 kr

  CD: 368,00 kr
  Mere selvværd, overskud og glæde til dine børn. Gå glad i seng og stå glad op om morgenen. Både som dag og godnatuggave i et produkt. OBS Nyt cover med samme indhold. Se de gamle covere her, så du ikke køber noget, du allerede har.

 10. Selvværd og selvtillid til børn. Coverne

  "Selvværd og selvtillid" Rabatpakke: 2 dobbelte CD'er (8 - 12 år) plus 2 bøger

  456,00 kr

  Download:

  328,00 kr

  CD: 368,00 kr
  Selvsikkerhed, selvværd, glæde, harmoni og balance til dit barn. Lad dit barn nyde godt af et højt selvværd resten af livet. Både som dag og godnatuggaver i et produkt. OBS Nye covere med samme indhold. Se de gamle covere her, så du ikke køber noget, du allerede har.

 11. Du er noget særligt pakke - covers

  Du er noget særligt. Rabatpakke: 2 Dobbelte CD'er/downloads (8-12 år) plus 2 bøger

  456,00 kr

  Download:

  328,00 kr

  CD: 368,00 kr
  Ekstra trivsel til børn giver glæde til hele familien. Både som dag og godnatuggaver i et produkt.

 12. Du er helt rigtig. Coveret

  Du er helt rigtig. Dobbelt CD/downloads plus bog (8 - 12 år)

  Download:

  198,00 kr

  CD: 228,00 kr
  Sovehjælp og/eller ekstra selvværd. Skab ekstra selvsikkerhed, selvværd og glæde. Giv dit barn en uvurderlig gave for livet. Både som dag og godnatuggave i et produkt. Ekstra fordele: slut med sengetids problemer, styrk mod og positivitet.OBS Nyt cover med samme indhold. Se det gamle cover her, så du ikke køber noget, du allerede har.

 13. Du er helt perfekt. Coveret

  Du er helt perfekt. Dobbelt CD/downloads plus bog (8 - 12 år)

  Download:

  198,00 kr

  CD: 228,00 kr
  Sovehjælp og/eller ekstra selvværd. Børn med højt selvværd klarer sig bedre i skolen og senere i livet. Giv dit barn en god start. Både som dag og godnatuggave i et produkt. OBS Nyt cover med samme indhold. Se det gamle cover her, så du ikke køber noget, du allerede har.

 14. Du er noget særligt - cover

  Du er noget særligt - dobbelt CD/download plus bog (8 - 12 år)

  Download:

  198,00 kr

  CD: 228,00 kr
  Sovehjælp og/eller ekstra selvværd. Vil du give dit barn følelsen af at være noget særlig? Vil du give dit barn ekstra trivsel? Både som dag og godnatuggave i et produkt. Havkongen og hele havriget roser dit barn i søvn. Dit barn oplever det som historier, men .....

 15. Du kan. cover

  Du kan - Dobbelt CD/download plus bog (8-12 år)

  Download:

  198,00 kr

  CD: 228,00 kr
  Sovehjælp og/eller ekstra selvværd. "Du kan" skaber selvværd og selvtillid for både drenge og piger fra knap 8 til ca. 12 år. Både som dag og godnatuggave i et produkt. Dit barn oplever det som gode historier, men det er ......

per side