654

Selvværd, selvtillid og fodbold

Mentaltræning til fodbold

Mentaltræning til dit barn

Skal dit barn vær blandt de bedste spillere? Alle gode spillere er toptrænede. Alle gode spillere tænker på den fysiske træning. Dem, der træner kroppen, bliver gode. Dem, der også træner hjernen, kan blive excellente.
 
Bedst på banen. CD/download cover
 
Er det rigtigt, at det er psyken, der adskiller den gode fra den excellente spiller? 
 

Det er ikke let - det er hamrende svært

Det er mere end svært at blive en rigtig god spiller, og derfor får dit barn fra starten et slogan - "Jeg gør det, fordi det er svært". Den spiller, der lægger sig ned og opgiver, efter at han eller hun har brændt en oplagt chance, når aldrig til tops. Den spiller, der bander og råber "shit" og fortsætter ufortrødent, har en pæn chance. "Jeg gør det, fordi det er svært" er nok den del af mentaltræningen, som testpersonerne er blevet mest begejstrede for. Allerede nu står det med store bogstaver på rigtig mange børneværelser.

Ekspertviden til børn og unge

Carsten Sommerskov har længe arbejdet med styrkelse af børns selvværd og selvtillid. Du får her 35 års erfaring, der gør en forskel. Carsten er ikke ekspert i fodbold - den viden har han hentet hjælp til hos et par elitetrænere.
Læs mere om al hans erfaring med at styrke selvværdet her
 
 Dreng på fodbold stadion

Anvendelse

Nu får du ikke flere problemer med at få dit barn i seng om aftenen. For det første får dit barn forklaret, at søvnen er et must for at blive en god fodboldspiller. For det andet er der mentaltræningsøvelser, der skal bruges, når dit barn er kommet i seng om aftenen. Disse øvelser starter med en afspænding. Resultat: dit barn sover dybere. Barnet vågner frisk og udvilet næste morgen. Der er også øvelser, der kan bruges om dagen og lige før en kamp.
 

Sådan virker mentaltræning

Mentaltræning skaber selvopfyldende profetier. Mentaltræning bruges i USA af navy seals og i eliteidrætten - et argument, der burde være nok i sig selv. Underligt, at det først er nu, det er faldet nogen ind at bruge det til børn og unge, der elsker at spille fodbold. Der er ingen garanti for, at netop dit barn bliver top elite spiller af at lytte til "Bedst på banen", men under alle omstændigheder skaber den glæde, selvtillid og selvværd i hverdagen i skolen, familien og fritidslivet. Og måske er der alligevel noget om det berømte Disney slogan: "If you can dream it - you can do it".
Mentaltræning virker ved at skabe selvopfyldende profetier. Læs om forskningen her
 
"Bedst på banen" er både for drenge og piger.

per side
Nyhed: Log ind og afspil dine køb ligesom på en app.
 1. Bedst på banen. coveret

  Bedst på banen. 3 CD'er/downloads (9-13 år)

  328,00 kr
  Styrk selvværd og selvtillid i og uden for banen. Motiverer samtidig til at komme i seng til tiden og falde hurtigt i søvn. De bedste fodboldspillere har høj selvtillid og ...
   
  OBS Fås kun som downloads

per side