1833

Nuslingerne

Velkommen til nuslingernes vidunderlige verden

Selvværd og/eller sovehjælp til dit barn

I seng til tiden og Til drømmeland med et smil eller Ro og smil i ulvetimen

Nuslinge kongen og dronningen

Nuslingerne er nogle små, grønne væsner med vinger på ryggen. De er på størrelse med en kattekilling, og over deres hoveder svæver et hjerte, som de sender hen til dem, de godt kan lide. Gæt selv på, at der er rigtig mange, der sender deres hjerte hen til dit barn. Lad dit barn møde sin nye ven: Nuslingen Haløjdikun Dadudadej, som er fætter til Haløjdikum Tralulalej, som dit barn måske kender fra "Du er den bedste". Sammen med ham tager dit barn på nye eventyr i nuslingetræet. Historierne om nuslingerne er de mest populære historier, Carsten Sommerskov hidtil har lavet til denne aldersgruppe.
 

NYHED: Du er elsket

Ekstra virkninger:
 Modvirker brok og "mig først"
Lærer at tackle vrede
Accept af egne og andres fejl
 
"Du er elsket" får dit barn til at falde i søvn. Men disse "historier der virker" kan mere end det. De får ikke alene dit barn til at falde i søvn. De får dit barn til at falde i søvn med et smil. De styrker samtidigt dit barns selvværd og selvtillid. De stopper bøvl i ulvetimen, og de gør dig til en stolt mor/far. Samtidig modvirker "Du er elsket" trods, brokkeri og skaber accept af egne og andres fejl. "Du er elsket" lærer som endnu et plus dit barn at tackle vrede. Nu kommer dit barn med på hele fire nye rejser til nuslingetræet, hvor nuslingerne bor. For første gang møder du vores nye layout: Indbundne bøger i hardcover.
 
Du er elsket CD/download/app
Bestil her
 
 Du er vidunderlig
Selvværd og/eller sovehjælp til dit barn
 
Ekstra virkninger:
 Modvirker trods
Modvirker angst ved sengetid
Accept af egne og andres fejl
 
"Du er vidunderlig" indeholder tidligere historier med nuslingerne. Nuslingehistorierne får dit barn til at falde i søvn med et smil, samtidig med at de styrker dit barns selvværd og selvtillid. "Du er vidunderlig" modvirker trods og angst ved sengetid og skaber accept af egne og andres fejl.
 
"Du er vidunderlig" CD/download cover knap
Bestil her
 
Du er den bedste
 Sov igennem hele natten
I seng til tiden med et smil
Accept af egne og andres fejl
 
"Du er den bedste" CD/download cover
Bestil her
 
Du er noget helt specielt
 Sov igennem hele natten
I seng til tiden med et smil
Modvirker generthed
 
Bedste bud til dem, der vil forsøge sig med produkter til børn, der kun er lige knap 3 år. OBS! Det er kun den ene af historierne, der er om nuslingerne.
 
Du er noget helt specielt. CD/download cover
 
 
 
 
 Carsten Sommerskov

Erfaring, der virker

Med 35 års erfaring i at styrke børns selvværd og selvtillid har Carsten Sommerskov skabt en serie af historier, der skaber glæde og trivsel. Det er ikke et tilfælde at hans "historier der virker" er oversat til 8 sprog. Lad dit barn nyde godt af al denne erfaring og viden. Lad dit barn få de bedste betingelser for en god barndom med højt selvværd og stor selvtillid.
 

Sådan bruges ”historier, der virker”

De fire historier findes i to forskellige versioner. Den ene version er beregnet til at blive hørt i løbet af dagen eller om morgenen.

Undgå stressede morgener: Væk dit barn lidt før det skal op, sæt en af daghistorierne på, mens barnet vågner, og lad dit barn fyldes med glæde fra morgenstunden. Ro på bagsædet af bilen eller beskæftigelse i flyveren - mulighederne er mange.

Ulvetimen - kl. ca. 17 til 18 om eftermiddagen kan blive til hyggetimen. Børn er naturligt trætte på det tidspunkt - blodsukkeret er lavt, og mange børn bliver utidige. Sæt en af daghistorierne på, og nyd at se dit barn falde til ro og slappe af.
 
I den anden version er historierne blevet til fire godnathistorier, hvor den blide baggrundsmusik og den rolige stemme til slut sender dit barn direkte ind i drømmeland. Dit barns underbevidsthed arbejder så videre i drømme. 
 
Der er en udgivelse med en illustration for hver af de fire historier.
 
Downloads fås med det samme. Trykt bog og CD'er sendes dagligt kl. 12.

per side
Nyhed: Log ind og afspil dine køb ligesom på en app.
 1. Du er den bedste. coveret

  Du er den bedste. 4 CD'er/download plus bog (3 - 7 år)

  648,00 kr

  Download:

  348,00 kr

  CD: 388,00 kr
  Styrk selvværd og selvtillid, og få dit barn til at smile hele vejen til drømmeland. I nuslingetræet er dit barn hovedpersonen i disse dejlige historier ...

 2. Du er vidunderlig cover

  Du er vidunderlig. 4 dobbelt download plus bog (3 - 7 år)

  648,00 kr

  Download:

  348,00 kr

  CD: 388,00 kr
  Selvværd, selvtillid og/eller sovehjælp. Både som dag og godnatuggaver i et produkt. Ekstra virkninger: Modvirker angst og trods. Accept af andres og egne fejl. I nuslingetræet er dit barn hovedpersonen i disse helt skønne historier ...

 3. Du er elsket. 4 CD'er/download plus bog (3 - 7 år)

  Du er elsket. 4 CD'er/download plus bog (3 - 7 år)

  688,00 kr

  Download:

  348,00 kr

  CD: 418,00 kr
  NYHED!
  Selvværd, selvtillid og/eller sovehjælp. Ekstra virkninger: Modvirker stædighed og negativitet. Lærer dit barn at styre vrede og få dit barn til at acceptere andres og egne fejl. I nuslingetræet er dit barn hovedpersonen i disse helt nye dejlige historier ...

 4. Du er noget helt specielt. cover

  Du er noget helt specielt - Dobbelt CD/download plus bog (3 - 7 år)

  Download:

  198,00 kr

  CD: 228,00 kr
  Sovehjælp og/eller ekstra selvværd. Giv dit barn en positiv oplevelse og skab samtidig varig trivsel og glæde. Styrk dit barns trivsel og glæde. Både som dag og godnatuggave i et produkt. Nuslingerne og Totterne er dit barns dejlige venner. Barnet oplever det som gode historier, men ...

 5. Jul i nuslingetræet - dag coveret

  Jul i Nuslingetræet CD eller download plus bog - Daghistorier (3 - 7 år)

  698,00 kr

  Download:

  398,00 kr

  CD: 498,00 kr
  Juleglæde, selvværd og hygge ved sengetid i et. Få dit barn i seng til tiden og se smilet hele vejen til drømmeland. I nuslingetræet er dit barn hovedpersonen i disse dejlige julehistorier ... 24 historier der bruges ligesom en julekalender. I alt 6 timer og 41 minutter og 262 siders bog.

 6. Jul i nuslingetræet coveret

  Jul i Nuslingetræet CD eller download plus bog - Godnathistorier (3 - 7 år)

  698,00 kr

  Download:

  398,00 kr

  CD: 498,00 kr
  Juleglæde, selvværd og hygge ved sengetid i ét. Få dit barn i seng til tiden, og se smilet hele vejen til drømmeland. I nuslingetræet er dit barn hovedpersonen i disse dejlige julehistorier ... 24 historier, der bruges ligesom en julekalender. I alt 6 timer og 41 minutter og 262 siders bog.

per side