Glade børn 3 - 7 år

Selvværd, trivsel og glæde

Opdragelse til øget selvværd

Hvis du roser dit barn for det det gør, så opdrager du barnet til øget selvtillid, og det er vigtigt. Men meget vigtigere er det, at du opdrager barnet til øget selvværd. Det gør du ved at påskønne barnet, bare fordi det er til. Eks. "Ih, hvor er du dejlig", "Du er bare det bedste i verden", "Du er noget helt specielt" osv. Gør det tit og ofte så skaber du selvværd. Lær dit barn at det er helt i orden at have fejl, det har vi alle og det at føle sig god nok betyder, at det er helt i orden at have fejl. Lær dit barn at acceptere fejl og flytte fokus fra fejl til styrker. Det kaldes selvværd.
 

Mentaltræning giver øget selvværd

Her er nogle rigtig gode CD'er/downloads/apps med mentaltræning, der skaber selvværd og glæde for børn fra godt 3 til 7 år. Du kan bruge dem, som et virkelig godt supplement til alt det andet, du selv kan gøre. Børn oplever dem som gode historier, men det er mentaltræning, der skaber glæde, selvtillid, selvværd og trivsel. Brug dem i ulvetimen, hvis dit barn trænger til at geare lidt ned, eller brug dem som godnathistorier. Dit barn vil elske det og det giver dig overskud til også at få noget voksentid.
 
 
Bestil knap

Kan børns trivsel og selvværd trænes?

Ja, og det er ikke engang svært. Teknikken er den samme, som bruges i skolen: Øvelse, øvelse, øvelse. Sådan lærte du at skrive - du malede en side med hvert bogstav. Sådan lærte du at regne (alle tabellerne). Øvelse gør mester. Og øvelse kan også skabe selvværd, glæde og trivsel.

Barnet oplever at være hovedperson i historierne, hvor barnet hele tiden som en integreret del af historien bliver rost og værdsat. Så samtidig med at dit barn lytter til historierne indlejres budskaberne: Jeg er god nok, Jeg er noget helt specielt, osv.

Sådan lærte du at regne.
Bestil knap
 

Sådan bruges "mentaltrænings historier"

Der er "historier" du kan bruge om dagen, og der er "godnathistorier". Godnathistorierne styrker dit barns selvværd, mens dit barn sover. Daghistorierne er en rigtig god løsning, hvis dit barn trænger til at geare lidt ned. Du kan bruge dem om eftermiddagen og lave ulvetimen om til hyggetimen. Du kan bruge dem, når dit barn er træt. Brugt som godnathistorier er de en super løsnig til at løse problemer ved sengetid. Har du problemer med angst ved sengetid, at få dit barn til at sove igennem eller andre former for søvnproblemer, så har du sandsynligvis fundet løsningen her. Alle børn elsker det.
 
En pige lærer at køre på cykel.
 

Bestil knap

 
Carsten Sommerskov baggrund med hæk
 

35 års erfaring, der virker

Carsten Sommerskov er grundlæggeren af mentaltræning til styrkelse af børns selvværd. For ca. 35 år siden blev han singleforælder til sin søn Rasmus på 5 år. Rasmus havde brug for at få mere selvværd ovenpå forældrenes skilsmisse og derfor "opfandt" Carsten de første mentaltrænings historier til børn. Carsten Sommerskovs teknikker bruges nu af bla. psykologer, terapeuter, lærere og pædagoger over hele verden.

Uddannelse

Carsten Sommerskov er uddannelt sygeplejerske og har derudover en videreuddannelse i pædagogik fra Aarhus universitet. Han har taget Mastery University med Antony Robbins og har har deltaget i et utal af kurser verden over.
Læs mere om Carsten Sommerskov
 

Derfor virker det

"I am, you are, he/she/it is ..." igen og igen og igen. En mentaltræningshistorie fungerer virker på samme måde. Gentagelse, gentagelse, gentagelse. Historierne høres igen og igen. Det elsker børn i denne aldersgruppe. Dit barn er hovedpersonen i historierne, hvor dit barn hele tiden bliver rost og værdsat. Så derfor indkodes budskaberne: "Du er god nok", "Du er noget helt specielt" osv.
Sådan virker det
 

Kundeanmeldelser

Kære Carsten Sommerskov
Jeg har haft stor fornøjelse af børne-CD’erne til mit barnebarn på 4½ år ...
Den første CD bad hun om at høre hver aften, ... Den fik hun med hjem og derfor købte jeg pakken, hvorefter den stod på nuslinger hver aften i 9 dage, mens jeg holdt ferie med hende igen.

I dagtimerne har vi talt lidt om indholdet – vi har bl.a. tegnet det stribede dyr og har prøvet at forestille os hvordan nuslingen ser ud i ansigtet.
... jeg har i perioderne oplevet hende gladere, nemmere og mere smilende, og i den sidste periode fik jeg næsten dagligt at vide: Jeg synes du er rigtig sød, farmor.
V. Rønde
Læs flere anmeldelser
 
Læs mere:
 
Hvad skal jeg vælge 3-7
Trivsel, Glæde og Selvværd 8 til 12 år

per side
Nyhed: Log ind og afspil dine køb ligesom på en app.
 1. Du er vidunderlig cover

  Du er vidunderlig. 4 CD'er/download plus bog og gratis malebog (3 - 7 år)

  648,00 kr

  Download:

  348,00 kr

  CD: 398,00 kr
  NYHED! - Introduktions tilbud.
  Selvværd, selvtillid og sovehjælp. Ekstra virkninger: Modvirker angst, trods og får dit barn til at acceptere andres og egne fejl. I nuslingetræet er dit barn hovedpersonen i disse helt nye historier ...

 2. Du er den bedste. coveret

  Du er den bedste. 4 CD'er/download plus bog (3 - 7 år)

  648,00 kr

  Download:

  348,00 kr

  CD: 398,00 kr
  Styrk selvværd og selvtillid og få dit barn til at smile hele vejen til drømmeland. I nuslingetræet er dit barn hovedpersonen i disse dejlige historier ...

 3. Du er helt unik. coveret

  Du er helt unik 4 CD'er/downloads inklusive bog (5 - 9 år)

  648,00 kr

  Download:

  348,00 kr

  CD: 398,00 kr
  NYHEDRABAT!
  Sovehjælp, selvværd og selvtillid til dit barn. I sommerfugledalen er dit barn hovedpersonen i disse nye historier ...

 4. Selvværd og sovehjælp. coveret

  Selvværd og sovehjælp. Rabatpakke 4 Dobbelte CD'er/downloads (3-7 år) og (8-12 år) plus 4 bøger

  918,00 kr

  Download:

  548,00 kr

  CD: 648,00 kr
  Selvsikkerhed, selvværd, glæde, harmoni og balance til dit barn. Lad dine børn nyde godt af et højt selvværd resten af livet.

 5. Ekstra trivsel. coveret

  Ekstra trivsel. Rabatpakke: 5 CD'er (3-7 år) og (8-12 år) plus 4 bøger

  1.088,00 kr

  Download:

  548,00 kr

  CD: 648,00 kr
  Gaven til dine børn der holder resten af livet. Styrk selvværd og selvtillid. Glæde, selvværd og selvtillid der bare virker ...

 6. Glade børn rabatpakke. coveret

  Glade børn rabatpakke. 2 Dobbelte CD'er/downloads (3-7 år) og (8-12 år) plus 2 bøger

  456,00 kr

  Download:

  328,00 kr

  CD: 368,00 kr
  Sig god dag til: Selvværd, selvtillid, mod, koncentration, trivsel i skolen, positivitet, afslappede morgener, i seng til tiden, glæde, gode venskaber, trivsel ...

 7. Selvværd og glæde. coveret

  Selvværd og glæde rabatpakke. 2 Dobbelte CD'er/downloads (3-7 år) og (8-12 år) plus 2 bøger

  456,00 kr

  Download:

  328,00 kr

  CD: 368,00 kr
  Mere selvværd, overskud og glæde til dine børn. Gå glad i seng og stå glad op om morgenen.

 8. Selvværd og selvtillid til børn. coveret

  Selvværd og selvtillid til børn. Rabatpakke 2 Dobbelte CD'er/downloads (3 - 7 år) plus 2 bøger

  456,00 kr

  Download:

  328,00 kr

  CD: 368,00 kr
  Selvsikkerhed, selvværd, glæde, harmoni og balance til dit barn. Lad dit barn nyde godt af et højt selvværd resten af livet.

 9. Du er noget helt specielt.coveret

  "Du er noget helt specielt" Rabatpakke: 3 enkelt CD'er (3-7 år) plus 2 bøger

  456,00 kr

  Download:

  328,00 kr

  CD: 368,00 kr
  Gør noget rigtig godt for dit barn. Tænk positivt. Skab glæde, trivsel, selvværd, selvtillid og positiv tænkning for dit barn med mentaltræning.

 10. Du er super sød. coveret

  Du er super sød. Dobbelt CD/downloads plus bog (3 - 7 år)

  Download:

  198,00 kr

  CD: 228,00 kr
  Skab ekstra selvsikkerhed, selvværd og glæde. Giv dit barn en uvurderlig gave for livet. Ekstra fordele: Slut med sengetids problemer ......

 11. Du er bare dejlig. coveret

  Du er bare dejlig. Dobbelt CD/downloads plus bog (3 - 7 år)

  Download:

  198,00 kr

  CD: 228,00 kr
  Dit barn sendes til drømmeland med beskeder som: "Du er rigtig sød", "Der er mange der rigtig godt kan lide dig" osv. Det skaber selvværd og en rolig og tryg søvn ...

 12. Du er noget helt specielt. coveret

  Du er noget helt specielt - Enkelt CD/download plus bog (3 - 7 år)

  Download:

  178,00 kr

  CD: 198,00 kr
  Giv dit barn en positiv oplevelse og skab samtidig varig trivsel og glæde. Styrk dit barns trivsel og glæde. Barnet oplever det som gode historier, men ...

 13. Du er god nok. coveret

  Du er god nok - Enkelt CD/download plus bog (3 - 7 år)

  Download:

  178,00 kr

  CD: 198,00 kr
  Dit barn oplever det som gode historier, men historierne har en virkning. De skaber ekstra trivsel og glæde. De styrker ......

per side