50

3-7 år

Sådan bruges "mentaltrænings historier"

Der er "historier" du kan bruge om dagen, og der er "godnathistorier". Godnathistorierne styrker dit barns selvværd, mens dit barn sover. Daghistorierne er en rigtig god løsning, hvis dit barn trænger til at geare lidt ned. Du kan bruge dem om eftermiddagen og lave ulvetimen om til hyggetimen. Du kan bruge dem, når dit barn er træt. Brugt som godnathistorier er de en super løsnig til at løse problemer ved sengetid. Har du problemer med angst ved sengetid, at få dit barn til at sove igennem eller andre former for søvnproblemer, så har du sandsynligvis fundet løsningen her. Alle børn elsker det.
 
En pige lærer at køre på cykel.
 

Bestil knap

 
Carsten Sommerskov baggrund med hæk
 

35 års erfaring, der virker

Carsten Sommerskov er grundlæggeren af mentaltræning til styrkelse af børns selvværd. For ca. 35 år siden blev han singleforælder til sin søn Rasmus på 5 år. Rasmus havde brug for at få mere selvværd ovenpå forældrenes skilsmisse og derfor "opfandt" Carsten de første mentaltrænings historier til børn. Carsten Sommerskovs teknikker bruges nu af bla. psykologer, terapeuter, lærere og pædagoger over hele verden.

Uddannelse

Carsten Sommerskov er uddannelt sygeplejerske og har derudover en videreuddannelse i pædagogik fra Aarhus universitet. Han har taget Mastery University med Antony Robbins og har har deltaget i et utal af kurser verden over.
Læs mere om Carsten Sommerskov
 

Derfor virker det

"I am, you are, he/she/it is ..." igen og igen og igen. En mentaltræningshistorie fungerer virker på samme måde. Gentagelse, gentagelse, gentagelse. Historierne høres igen og igen. Det elsker børn i denne aldersgruppe. Dit barn er hovedpersonen i historierne, hvor dit barn hele tiden bliver rost og værdsat. Så derfor indkodes budskaberne: "Du er god nok", "Du er noget helt specielt" osv.
Sådan virker det

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.